DOLAR 32,1342 % -0.13
EURO 35,1668 % 0.02
GRAM ALTIN 2.468,55 % 0,03
ÇEYREK A. 4.036,07 % 0,03
BITCOIN 65.770,25 6.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Malkara Kurtuluş Kupası için yarışacak

Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 16:50

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

14 Kasım Malkara’nın Kurtuluşu olması sebebiyle, Malkara Belediyesi tarafından Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecektir.

Turnuvaya katılım sağlamak isteyen Malkara kurumları, Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 21 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 17.00’e kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Malkara Kurumlar Arası 14 Kasım Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası Şartnamesi aşağıda belirtildiği gibidir.

1- Turnuvada futbol oyun kuralları geçerlidir.

2- Turnuvaya Malkara ilçesinde bulunan kurumlar, okullar katılabileceklerdir. Kurumlar ve okullar kendi personeli olan oyuncuları oynatacaklardır. Ancak yeteri kadar oyuncu çıkaramayan kurumlar ve okullar en fazla üç kurum ile birleşerek bir takım çıkarabilecektir.

3- İlçe sınırları dışından hiçbir kurum veya kişi turnuvaya katılamayacaktır.

4- Takımlar sahaya kaleci dâhil 7 (yedi) kişi ile çıkacaklardır. 7 (yedi) kişide yedek oyuncu bulundurabilecektir. Takımların bir maçta 5 oyuncu değiştirme hakları vardır. Listeler en fazla 14 kişiden oluşacaktır. Turnuvada aktif lisanslı sporcu oynatmak yasaktır.

5-Turnuvaya katılan takım sayısı dikkate alınarak guruplar oluşturulacaktır. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar bir üst tura çıkarak eleme sistemine göre maçlara devam edilecektir. Turnuvadaki tüm maçlar takım yetkililerinin olduğu bir toplantıyla kura usulüne göre tespit edilecektir.

6- Eleme sisteminde yapılan maçlarda eşitlik durumunda direkt penaltı atışlarına gidilerek galip takım belirlenecektir. İlk etapta 5’er penaltı atışı yapılacak olup bu penaltılar sıra ile her iki takım oyuncularının atışı şeklinde olacak. Atılan penaltılar sonucu eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışlarına gidilecektir. Kaleci dâhil tüm oyuncular sıra ile penaltı atmak zorundadır.

7- Sahaya çıkan rakip takımların forma renkleri farklı olmak zorundadır. Renklerin aynı olması veya forma birlikteliğinin olduğu durumlarda halı saha tarafından verilen yeleklerin giyilmesi zorunludur. Her iki takımda formasız gelmişse kura atışını kaybeden takım yelek giyecektir.

8- Turnuvada direkt kırmızı kart gören oyuncu 2 maç, centilmenlik dışı davranışlarda bulunanlar teknik komite kararı ile turnuvadan ihraç edilecektir. İhraç sebepleri şunlardır; a- Rakip takım oyuncusuna, hakeme veya seyirciye yönelik küfür ve küfür içerikli sözler sarf etmek (kaymakamlık onaylı turnuvada hakem raporu resmi belge yerine geçer, her türlü hukuki işlemde kullanılabilir.)

b- Kasti olarak rakibine yumruk, tekme veya herhangi bir nesne ile vurmak.(hakem raporuna göre tertip komitesince olaya karışan oyuncuya veya takıma gerekli ceza verilir.)

c- Diğer ihraç sebepleri teknik komite kararı ile olacaktır.

9- Grup maçları 3 puanlı sisteme göre yapılacak olup beraberlik 1 puan kazandıracaktır.

10- Puanların eşit olması durumunda ise öncelikle ikili averaja bakılacaktır. Eşitlik bozulmaz ise genel averaja bakılacaktır. Eşitlik yine bozulmazsa iki takım temsilcisinin ve teknik komitenin bulunduğu bir toplantı ile kura çekilerek üst tura çıkan takım belirlenecektir.

11- Maçlar 25’er dakikalık 2 devre olarak oynatılacaktır. Devre aralarında 5 dakika dinlenme süresi vardır.

12- Maç saatinde sahada olmayan takım 15 dakika beklenecektir. Belirtilen dakika dolduktan sonra sahaya gelinse dahi geç gelen takım 3-0 hükmen yenik sayılacaktır.

13- Maçları yönetecek hakemler organizasyon komitesi tarafından belirlenecektir.

14- Turnuvaya katılacak oyuncuların sağlık vb. her türlü sorumluluğu, takım başkanına aittir. Sağlık sorunları olan oyuncuların oynatılmaması gerekir. Bu konular ile ilgili turnuva organize ve yürütme kurulunun hiçbir sorumluğu yoktur.

15- Turnuva müracaatlar 21 Ekim 2019 Pazartesi günü 17.00’e kadar Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacaktır.

16- Kuralar 22 Ekim 2019 Salı günü saat 12.30‘da Malkara Belediye Meclis Salonunda  çekilecektir. Kura çekilişine her takım adına yetkili bir kişinin bulunması zorunludur. Fikstür çekilişine katılmayan takımların itiraz hakkı yoktur.

17- Kura çekiliş sonuçları, fikstür takım yetkilileri tarafından takımlarına duyurulacaktır.

18- Turnuvadaki itirazlar, şikâyetler müsabakadan hemen sonra teknik komiteye yazılı olarak yapılacaktır. Kesin kararı teknik komite 2 gün içerisinde verecektir.

19- Turnuva sonunda 1’inci 2’inci ve 3’üncü olan takımlar kupa ile ödüllendirilecektir.

Habertrak/Özlem İnan