DOLAR 32,2864 % -0.02
EURO 35,1276 % 0.06
GRAM ALTIN 2.467,23 % 0,04
ÇEYREK A. 4.033,92 % 0,04
BITCOIN 65.245,99 -0.951
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Menekşeoğlu göreve başladı

Son Güncelleme :

16 Ekim 2019 - 9:46

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Zafer Menekşeoğlu’na, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Meclis Başkanı Erhan Bederli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Eskici, Rıdvan Kuşku ve Genel Sekreter Cenk Dönmez, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Yardımcılığından Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Zafer Menekşeoğlu’na, hayırlı görevler dilemek üzere nezaket ziyaretinde bulundular.

10 Ekim 2019 Perşembe günü İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Oda olarak Babaeski genelinde hayata geçirilen proje ve çalışmalar hakkında, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu’na bilgiler verdi.

Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu da Oda Başkanı Öner, nezdinde,  nezaket ziyaretinde bulunan Oda Yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oda Başkanı Öner,  gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Zafer Menekşeoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Müdürümüze Babaeski İlçesi’nde yapacağı hizmetlere şimdiden teşekkür eder, yeni görevinde başarılar diler, saygılar sunarız.”

Habertrak/Ferhat Akgün