DOLAR 32,4640 % 0.07
EURO 34,8868 % 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 % -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 % -0,20
BITCOIN 62.126,01 -2.739
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Mezuniyet yemeğinde buluştular

Son Güncelleme :

21 Haziran 2019 - 14:57

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Süleymanpaşa Özel Tekirdağ Aka Koleji İlkokulu 4 – B sınıfı ailesi Alamos Restoran’da yapılan mezuniyet yemeğinde bir araya geldiler.

Mezun olan öğrencilerden Asya Kervancılar’ın velisi Arzu Kervancılar tarafından hazırlanan organizasyonda 4- B sınıf öğrencileri Ekin Doyran, Beren Başmergen, Cemre Kaçmaz, Firuze Nehir Biner, Ece Nur Gündüz, Asya Kervancılar, Tuna Akın, Atlas Kayra Ersöz, Doruk Kağan Deniz, Emirhan Aktürkler, Mustafa Örnek, Rüzgar Şimşek ile öğrenci velileri Esra Doyran ve eşi, Behiye Başmergen ve eşi, Hatice Kaçmaz ve eşi, Tuğba Biner ve eşi, Gamze Gündüz ve eşi, Arzu Kervancılar ve eşi, Duygu Akın ve annesi, Burcu Deniz ve eşi, Esin Ersöz ve eşi, Dilek Batı, Aynur Şimşek ile sınıf öğretmenleri Dilek Çınar ve eşi katıldılar.

Bir araya gelen öğrenci velileri mezuniyeti kutlarken bir yandan da geçen 4 yılın ne kadar hızlı aktığından bahsettiler.

Birbirlerine geçen 4 yıl içinde yaşadıklarını hatırlatan sohbetler yapan öğrenci velileri anılar arasında geçen yıllar içinde ne kadar güzel günler yaşadıklarını dile getirdiler.

Yenilen yemek sonrası sınıf öğrencilerinin resminin olduğu kutlama pastası 4 – B sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Dilek Çınar tarafından kesilerek pastanın mumları alkışlar arasında söndürüldü.

Yapılan ikramlar ve güzel geçen sohbet sonrası hep birlikte içilen çayların ardından günün anısına sınıfça birlikte fotoğraf çekildi.

Gece hakkında konuşan sınıf öğretmeni Dilek Çınar; “Çok güzel bir mezuniyet kutlama yemeğinde öğrencilerim ve aileleriyle birlikte olmaktan mutlu oldum. 4 yıl süresince tüm öğrencilerim beni hiç üzmediler. Hepsi gerçekten pırlanta gibi çocuklar. Ben sadece daha parlak olmalarını sağlamak adına bazı çalışmalar yaptım.

İnanıyorum ki gelecekleri de en az kendileri kadar parlak ve aydınlık olacaktır.

Bu bakımdan mezuniyet bir ayrılık gibi görünse de onlar için yeni bir başlangıçtır. Değer verdiğim kıymetli yavrularım. Hepinizin sağlık ve mutluluk içinde güzel bir hayat sürmenizi diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Yaklaşık 4 saat boyunca birlikte vakit geçiren aileler ve sınıf öğrencileri yemek sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile geceyi noktaladılar.

HaberTrak / Timuçin Çınar