DOLAR 32,5325 % 0.22
EURO 34,9583 % 0.47
GRAM ALTIN 2.440,79 % 0,09
ÇEYREK A. 3.990,69 % 0,09
BITCOIN 63.188,62 -0.749
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Öğrenme Şenliği açılışı yapıldı

Son Güncelleme :

18 Haziran 2019 - 16:38

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlükleri bünyesinde açılan kurslarda yapılan çalışmaların, etkinliklerin ve ürünlerin sergilendiği Öğrenme Şenliği’nin açılışı, Kaymakam Yurt’ un katılımıyla yapıldı.

Öğrenme Şenliğinin açılışına Vali Aziz Yıldırım ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’ un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, İl Protokol üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İlçe Halk Eğitim Merkezi yetkilileri ve kursiyerler katıldı.

Programda açılış konuşması İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından yapıldı.

Kursiyerler Halk Eğitim Merkezlerin açmış olduğu kurslara devam ederek, hem kültür, sanat eğitimleriyle vakitlerini iyi değerlendiriyorlar, hem de iş edindirmeye yönelik kurslarda kendilerine bir işyeri açmak, ailelerine, kendilerine gelir getirici meslekler edinme imkânına kavuşmuş oluyorlar.

Konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezlerinde açılan okuma yazma kursu ve yabancılara Türkçe öğretimi kursuna katılanların sertifikaları Kaymakam Yurt ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü müzik grubu ve Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekipleri birer gösteri sundular.

Açılış, Vali Aziz Yıldırım ve Kaymakam Arslan Yurt ‘un yanı sıra beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmesi ve şenlik alanını gezmesi ile son buldu.

Habertrak/Özlem İnan