DOLAR 32,5492 % 0.27
EURO 34,9215 % 0.36
GRAM ALTIN 2.432,25 % -0,26
ÇEYREK A. 3.976,72 % -0,26
BITCOIN 63.200,00 -0.554
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sokak hayvanlarını unutmadılar

Son Güncelleme :

04 Ekim 2019 - 14:34

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Kent Koleji, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle sokak hayvanları yararına bir etkinlik düzenledi.

Kent Pazarı adı altında oluşturulan pazarda, kendi temin ettikleri ürünleri satan öğrencilerin elde ettikleri gelir ise Hayvanları Koruma Derneği’ne bağışlanacak.

Eğitim ve öğretim alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Kent Koleji, gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle de herkesin takdirini kazanıyor.

Kent Koleji yeni eğitim öğretim sezonunda takip ettikleri güncel konulara aktivitelerle destek oluyor. Belirli gün ve haftalarda okulda etkinlikler düzenleyen okul yönetimi, kamuoyu ile de iç içe oluyor.

GELİR HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ’NE

Öğrencilerin kendi temin ettikleri ürünleri Kent Pazarı adı altında oluşturulan pazarda satışa sunduklarını ifade eden Kent Koleji Müdürü Burcu Hergül Gür, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle okulumuzda bir Kent Pazarı kurduk. İlkokul, ortaokul bütün öğrencilerimiz evden annelerinin yaptığı yiyecekleri, içecekleri, satın aldıkları herhangi bir şeyi, oyuncak, kalem, silgi, kendi yaptıkları resim olabilir, bunların fiyatlarını belirleyip burada kendi arkadaşlarına etkinliğimize katılan anne, baba ve ailelerimize, öğretmen arkadaşlarımıza satış yapacaklar. Çocukların buradan elde ettikleri ücreti de Hayvanları Koruma Derneği’ne okul olarak bağış yapacağız.” Değerlendirmesinde bulundu.

“BİR FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK”

Yıl içinde de etkinliklerin devam ettiğini kaydeden Hergül Gür, “Yıl içinde zaman zaman onları barınaklara da götürüyoruz. Sadece 4 Ekim’de olması gerekmiyor. Her zaman faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir farkındalık oluşturmak istedik.” Şeklinde konuştu.

Habertrak/Özlem İnan