DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.745,90 0.762
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Süleymanpaşa için çalışacağız”

Son Güncelleme :

16 Eylül 2019 - 15:36

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine tayini yeni gerçekleşen Kaymakam Harun Kaya şehre adım atar atmaz ilk ziyaretini Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği’ne yaptı. Derneğin aşure gününde önemli açıklamalarda bulunan Kaya 11’nci görev yeri olması nedeniyle birikimleri ile önemli hizmetlerde bulunacağını belirtti.

“BEN ORKESTRA ŞEFİ OLACAĞIM”

İlçeye gelmesinin üzerinden sayılı günler geçmesine rağmen ilk etkinliğini engelli vatandaşlarla birlikte gerçekleştiren Kaya, “Süleymanpaşa 11. görev yerim. 11 farklı yerde görev yapmış olduk. Süleymanpaşa, 30 yıllık meslek hayatımızın birikiminin yansıyacağı ilçelerimizden bir tanesi olacak inşallah. Hep beraber Süleymanpaşa’da bugüne kadar yerine getirilen o güzel adetleri daha iyileri ile birlikte büyütmeye çalışacağız. Hiç kimse bir şeyi tek başına yapamaz. Bunu kimse unutmasın. Bu ekip işi. Ben orkestra şefi olacağım ve ekibimizin en iyi uygulayıcıları da size, Süleymanpaşalı’ya, Tekirdağlı’ya iyi hizmet edebilmenin örneklerini verecek inşallah. Bu konuda çok gayret edeceğiz.  Bu benim engelli kardeşlerimizle uyguladığım ilk program, aynı zamanda Süleymanpaşa’da ki ilk programım. Hepimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİMİZİ EL BİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen Aşure Etkinliği’nde Braille alfabesi ve cam kumlama kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere de sertifikaları verildi.

Kursiyerlere sertifikaları dağıtıldıktan sonra açıklama yapan Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü, “Şehrimize yeni gelen ve ayağının tozuyla derneğimizi ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Harun Kaya’ya çok teşekkür ederim. Şehrimizin yöneticilerinin toplumsal konulara karşı duyarlı olması sayesinde Süleymanpaşa’da çok önemli değişiklikler ve güzel hizmetleri el birliği ile yapacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

Programa Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı İlker Demirtaş ve Tekirdağ Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin de programa katıldı.

Habertrak/Ayşe Keşkek