DOLAR 32,3766 % -0.33
EURO 34,7159 % -0.3
GRAM ALTIN 2.393,74 % -1,20
ÇEYREK A. 3.913,77 % -1,20
BITCOIN 57.669,51 0.575
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağ adayları İBB toplantısında

Son Güncelleme :

07 Ocak 2024 - 13:54

Tekirdağ adayları İBB toplantısında

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanlığı’na yeniden adaylığının duyurulduğu tanıtım toplantısına Tekirdağ büyükşehir ve ilçe belediye başkan aday adaylarının bazıları da katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Candan Yüceer ve Vahap Akay’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katıldığı tanıtım toplantısı, Haliç Kongre Merkezi’nde “İstanbul’a hizmette tam yol ileri” sloganıyla düzenlendi. Toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile çok sayıda partili katıldı. Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada, “Bu aziz şehre ihanet edilmesine bir daha izin vermeyeceğiz. Çünkü İstanbul’a ihanet eden Türkiye’ye ihanet eder. İstanbulluları bir kez daha liyakati ve İstanbul’u ileriye taşıyacak ekibi seçmeye davet ediyorum. İstanbul son kaledir. İstanbul’u birilerinin hırslarına kurban etmeyelim. Gelin, birlikte bu muhteşem şehri geleceğe taşıyalım. Eminim ki, 31 Mart 2024 akşamı, bir kez daha İstanbullular tercihini yapacak. Ekrem İmamoğlu ile tam yol ileri diyecek. İstanbul’a hizmette tam yol ileri” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’DAN İMAMOĞLU’NA BAŞARI DİLEĞİ

Toplantıya Tekirdağ’dan katılan belediye başkan aday adayları, İmamoğlu ve ekibine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarı dileklerini ilettiler. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, “Tam yol ileri” sloganını kullanarak İmamoğlu’na destek verirken, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da 31 Mart’ta her şeyin çok daha güzel olacağını vurguladı. Habertrak / Gülçin Kıyıcı