DOLAR 32,5496 % 0.27
EURO 34,9513 % 0.49
GRAM ALTIN 2.433,28 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,41 % -0,22
BITCOIN 62.544,00 -2.397
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

11 ilçede 24 saat hizmet

Son Güncelleme :

23 Ekim 2020 - 12:14

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağlılara 24 saatlik kesintisiz hizmet sunmak için düğmeye bastı. 11 ilçede de sürdürülecek olan 24 saatlik kesintisiz hizmet programının ilk durağı ise Şarköy olacak.

Albayrak, çalışma azimlerine yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldıklarını dile getirdi ve “Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden ve hizmet aşkından alıyoruz. Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz.” İfadelerini kaydetti.

“24 SAATİMİZİ ŞEHRİMİZE ADIYORUZ”

24 saatlik kesintisiz mesainin ilk durağının Şarköy olacağını belirten Albayrak, “Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden ve hizmet aşkından alıyoruz. Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz. Tarihi ve kültürel dokusu, muhteşem doğasıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktası, mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin ve vatandaşlarımızın gözdesi, zeytin, kiraz ve üzüm üreticiliğiyle tarımsal anlamda doğanın bizlere sunduğu bereketli meyveleriyle meşhur, güzel Şarköy’ümüzde kesintisiz 24 saatlik mesaimizi gerçekleştireceğiz.” Değerlendirmesinde bulundu.

KESİNTİSİZ HİZMET 11 İLÇEDE DE SÜRDÜRÜLECEK

“23 Ekim Cuma günü (bugün) saat 06.00’da Şarköy ilçemizde başladığımız mesaimize, 24 Ekim Cumartesi günü 06.00’ya kadar Kesintisiz 24 saatlik çalışma programımızla devam edeceğiz.”değerlendirmesinde bulunan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ve TESKİ’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyeceğiz. Belirlenecek tarihlerde 11 ilçemizde de sürdüreceğimiz çalışmalarımızda, tüm vatandaşlarımız kesintisiz 24 saat boyunca Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Binalarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini bizlerle paylaşabilirler.” Şeklinde konuştu.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN SÖZLERİNİ İLKE EDİNİYORUZ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinden esinlendiklerini ifade eden Albayrak, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği, “Herhangi bir şahsın, yaşadıkça memnun ve mesut olması için lazım gelen şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmaktır. Hayatta tam zevk ve saadet ancak gelecek nesillerin şerefi, varlığı, saadeti için çalışmakta bulunabilir.” Değerlendirmesini kendilerine örnek aldıklarını kaydetti. Habertrak/Özlem İnan