DOLAR 32,3867 % -0.17
EURO 34,7956 % 0.14
GRAM ALTIN 2.427,55 % -0,46
ÇEYREK A. 3.969,05 % -0,46
BITCOIN 62.160,06 -2.278
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

16 yılda 18 katrilyonluk yatırım

Son Güncelleme :

12 Haziran 2018 - 10:33

‘Tekirdağ’a temiz su içiriyoruz’

Tekirdağ’a hükümetin 16 yılda 18 katrilyonluk yatırım gerçekleştirdiğini ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel,  “Bugün Naip Barajını gördük. Naip Barajı özellikle Tekirdağ’daki muhtarlarımız iyi bilir. Süleymanpaşa’nın suyu Muratlı artezyen derin kuyularla çıkartılarak vatandaşlarımıza verilir. Peki ne oldu? Ak Parti hükümeti tarafından 90 trilyonluk TL’lık kamulaştırılma bedeli hariç devasa bir baraj yapıldı. Şimdi temiz arıtılmış su bizim hemşerilerimize geliyor” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafımdam Milletvekili adaylarının katılımıyla Tekirdağ Yayoba Otel’de muhtarlarla beraber iftar yapıldı. Milletvekili adayları Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Mestan Özcan, Cem Karaca katıldılar.

ERGENE’DE BALIK TUTULSUN

Gecede konuşan İl Başkanı Cüneyt Yüksel“. Bugün Naip Barajını gördük. Naip Barajı özellikle Tekirdağ’daki muhtarlarımız iyi bilir. Süleymanpaşa’nın suyu Muratlı artezyen derin kuyularla çıkartılarak vatandaşlarımıza verilir. Peki ne oldu? Ak Parti hükümeti tarafından 90 trilyonluk TL’lık kamulaştırılma bedeli hariç devasa bir baraj yapıldı. Şimdi temiz arıtılmış su bizim hemşehrilerimize geliyor. Yani 200 bin insanımıza veriliyor. Yine çorlu ergene hattındaki muhtarlarımız bilir evsel atık sistemlerini belediyeler yapmadı. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sistemler yapıldı. Derin deşarj yoluyla da Marmara’ya 4 buçuk kilometre öteye basılarak insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için ki bunu daha önce de dile getirmişlerdi: Haliç kokudan geçilmiyordu şimdi orada balık tutuluyor. Mustafa Yel bunu çok söyler ‘Ergene deresinde de balık tutulsun’ işte bunun için hükümetimiz yatırımlar yapıyor.

“TEKİRDAĞ’A 16 YILDA 18 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPILDI”

Tekirdağ’a Ak Parti döneminde yapılan yatırımları anlatan Yüksel “Son 16 yılda 18 katrilyonluk yatırım yapıldı Tekirdağ’a. Devlet eliyle yapılanlardan bahsediyorum. Tekirdağ’da yaşayan 355 tane muhtarımız var bu muhtarlarımız da 1 milyon 5 bin kişiyi temsil ediyor. Yıllık bütçesi büyükşehirle birlikte 3 katrilyon olan Tekirdağ’da muhtarlarımıza soruyorum size oy atmış vatandaşlarımız muhtarım benim bu köyün yolu ne olacak dediğinde benim suyum kesiliyor dediğinde benden alt yapısı olmadığı halde alt yapı gideri adı altında su parası alınıyor dediği halde siz ne cevap verebiliyorsunuz. Hiçbir şey. Biz bizden sonraki nesillere daha yaşanabilir bir Tekirdağ bırakmak istiyoruz. Bu yüzden sizden destek bekliyoruz. Sağlığın sıkıntısını izler kadar siz de çekiyorsunuz. Her sorun önce muhtarlarımıza sonra da bize ulaşıyor. Biz artık bu dertlerin son bulmasını ve milletin geleceğe umutla bakmasını istiyoruz. Çocuklarımızla birlikte kaybedecekleri seçimi anladıkları zaman çocuklarımızı, gençlerimizi özellikle lise çağındaki sokağa salmak için onları terörist gibi meydanlarda gezdirmek için bu milletin aklını karıştırmak isteyen zihniyete dur demek istiyoruz” diye konuştu.

24 HAZİRAN BİZİM TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Yeni anayasa ile ilgili değerlendirmede bulunan Şentop, “Bu memleketin evladı olarak elimizden gelen her şeyi yaptık bundan sonra da yapacağız. Güçlü hükümet güçlü meclis için çalışıyoruz. Anayasa değişikliği yaparken meclisin güçlendirilmesini amaçladık. Şimdi de güçlü meclis diyoruz. Bakanlar kurulunda 5 bakan hariç 21 bakan aday gösterildi. Ak Parti siyaset aktörlerinin en güçlülerini milletvekili listelerine koydu. Güçlü meclis kararımızın arkasında durduk. 24 Haziran bizim tarihimizin en önemli seçimi. Millet iradesinin kendisine verdi hakkı AK Parti 16 yıl boyunca verdi. Bu mücadelenin tescili ise yeni anayasa değişikliği oldu. 100 yıllık tarihimizde bu değişiklik cumhuriyetten sonra yapılmış ikinci büyük değişikliktir.” dedi.

“TEKİRDAĞ’IN GÜR SESİ OLACAĞIZ”

Mecliste Tekirdağ’ın gür sesi olacaklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, “24 Haziran gerçekten önemli. Peki, 24 Haziran’ın önemli olmasını öne çıkaran nedir? Diğer seçimlerden farkı nedir? Aramızda bu işin mimarı var. Tekirdağ olarak o kadar şanslıyız ki. Türkiye’nin 100 yıllık geleceğine damga vuran anayasa değişikliğini yapan bir Tekirdağ evladı. Bizim içimizden çıkmış. Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, hocamız inşallah Tekirdağımıza da büyük bir güç katacak. Onunla beraber Ak Parti İl başkanlığımız da, ilçe başkanlıklarımız da ve Ankara’da hep beraber oluşturacağımız güçle bir milyon üzerindeki Tekirdağlı’nın gür sesi olacağız inşallah. Bizim 16 yıllık iktidarımız boyunca gerçekten hem Tekirdağ’da hem de ülkemizde sayamayacağımız pek çok yatırıma imza attık” dedi.

 “GÜZEL YARINLARA HEP BİRLİKTE GİDELİM İSTİYORUZ”

Saha çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Milletvekili adayı Mestan Özcan “.Seçimlere en hazır parti olarak Ak Parti geliyor diyebiliriz. Bu konuda benim hiç şüphem yok. Aday adaylık ve adaylık sürecinden itibaren de sahada çalışmalar yapıyoruz. Gördüğümüz manzara da bize çok güzel ümit veriyor. Neredeyse 11 ilçenin tamamında saha çalışmalarında bulunduk. Hatta bazı ilçelere 2 veya 3 defa oldu gidiyoruz. Seçim saatine kadar da Reisimize söz vermiştik ‘Herkesi elini sıkacağız’ diye. İnşallah bunları da başaracağız. Sevgili muhtarlarımız sizi önemsiyoruz. Türkiye’de 80’li ve 90’lı yılları hep birlikte yaşadık gördük. Geçmiş dönemlere geri dönmek yerine daha umutlu ve güzel yarınlara hep birlikte gidelim istiyoruz. Geçmişe gitmek gerçekten rahatsızlık verecek bunun bilincindeyiz inşallah sizler de öylesinizdir. Sahip çıkar destek olur ve güçlü bir Türkiye güçlü bir hükümet ve güçlü bir meclis konusunda bize eşlik ederseniz çok mutlu olacağız” dedi.

Habertrak/Ferhat Akgün