DOLAR 32,2879 % 0.05
EURO 35,0018 % -0.05
GRAM ALTIN 2.445,52 % -0,03
ÇEYREK A. 3.998,42 % -0,03
BITCOIN 61.923,86 -0.906
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Tekirdağ’ın insanları çok sıcak”

Son Güncelleme :

30 Ekim 2017 - 10:20

 

Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Projesi kapsamında Tekirdağ’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Çalık, Tekirdağ’ı çok beğendiğini ifade ederek, “İnsanları çok sıcak” dedi.

Ziyaret sırasında Çalık’a, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Ak Parti Milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Metin Akgün eşlik etti.

Valiliğe gerçekleştirilen ziyaretin ardından sokakta vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Çalık daha sonra AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına geçerek burada partililer ile buluştu.

” CHP BELEDİYELERİNİN HELVASINI KAVURACAĞIZ ”

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında partililere hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık esprili bir dille CHP Belediyesine yüklendi. Çalık: ”Şimdi arkadaşlarımız Tekirdağ nesiyle ünlü diye baktıklarında; köftesiyle, kirazıyla, Hayrabolu tatlısıyla, Şarköy üzümü ile Ayçiçeği ile. Bir de peynir helvası ile ünlü olduğunu söylediler ve lezzetininde çok güzel olduğunu söylediler. Bizde bugün buraya 2019’da ki CHP’nin peynir helvasını kavurmaya geldik. CHP’nin helvasını kavurup AK Parti’nin yerel iktidarı ile Tekirdağ’ı buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

”DÜNYA ARTIK UYUMUYOR”

Dünya’nın gelişen Türkiye’den ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinden çekindiğinin altını çizen Sosyal Politikalardan sorunlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık : ” Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulümlerin bitebilmesi için, Bizim Türkiye olarak çok güçlü olmamız lazım. Filistin’de, Suriye’de, Arakanda, İran’da, Irak’ta, Afganistan’da yaşanan zulümlerin bitmesi hepimizin duası. Ama mazlum coğrafyaların bir tek umut ülkesi var onun adı Türkiye ve bu coğrafyanın bir tek umudu bir lideri var onun adı da Recep Tayyip Erdoğan. Biraz evvel dedim. Ümmetin umudu dedik, Milletimizin umudu dedik ve bütün dünya artık gözlerini kapamıyor kıymetli kardeşlerim. Hani korkulu rüya görmemek için uyumayan insanlar var ya dünya da artık uyumuyor. Korkulu rüya görürüz diye bir gün, bir gece Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye daha büyürse, Türkiye daha güçlenirse diye her gece korkulu rüyanın korkusunu yaşıyorlar. Biz büyümeye devam edeceğiz. Biz güçlenmeye devam edeceğiz. Uluslararası güçlerle, terör örgütleriyle, PKK ile FETÖ ile DEAŞ ile DHKP-C ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Süleymanpaşa İlçe Başkanlığının ardından 15 Temmuz gecesi Boğaz Köprüsünde şehit olan Münir Alkan’ın evine giderek ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit evinin ardından Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Çınarlı Mahallesinde oturan bir engelli vatandaşı da evinde ziyaret etti. Habertrak/Ruhan Yalçın, Hülya Ural-Canlı