DOLAR 32,2682 % -0.04
EURO 34,9619 % 0.37
GRAM ALTIN 2.441,12 % 0,67
ÇEYREK A. 3.991,23 % 0,67
BITCOIN 61.782,89 -1.656
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Afrin kardeşliği

Son Güncelleme :

10 Mart 2018 - 11:13

Mehmetçik için seferber oldular

Tekirdağ’da AK Partili ve CHP’li kadınlar Afrin’de hain terör unsurları ile çarpışan Mehmetçik’e destek olmak için kermes düzenledi. Yiyecek ve el emeği ürünleri kermeste satan kadınlar, gelirlerini Mehmetçik’e bağışlayacak.

YANYANA KERMES AÇTILAR

Zeytin Dalı Harekatı, iki siyasi partiyi bir araya getirdi. AK Partili ve CHP’li kadınlar Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Park’ta Afrin’de çarpışan Mehmetçik’e destek olmak için yan yana kermes açtı. AK Parti’nin kermesine Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, Ak Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Ürkmez partililer ve kadınlar katıldı.

MEHMETÇİK’İN YANINDAYIZ

Kermese destek veren kadınları kutlayan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Bu mübarek Cuma günün ilçe kadın kollarına teşekkür ediyorum. Askerlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Afrin’de mücadele veren askerlerimize Allahtan kolaylıklar diliyorum. Burada özveri ile kermes düzenleyen kardeşlerimizi kutluyorum. Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Maddi ve manevi desteğimiz sürecek” diye konuştu.

DESTEK AMAÇLI KERMES

Dualarla Mehmetçik’in yanında olduklarını kaydeden Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Ürkmez “Afrin’deki Mehmetçiğimize destek amaçlı bu kermesi düzenledik. Onların fedakârlığın yanında birlerinki az kalır. Onların dualarımızla yanındayız. Yaptıklarımızla yanlarındayız. Dualarımız inşallah Mehmetçiğimizi kalkan gibi korusun. Kermesimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP İl Kadın kolları  da Afrin’deki Mehmetçik için kermes düzenledi. AK Partililer kendi kermeslerinin açılışının ardından CHP standına giderek buradan alış veriş yaptı. Her iki partinin de kermesi hafta sonu açık kalacak. Habertrak/Ferhat Akgün