DOLAR 32,2400 % -0.04
EURO 34,8487 % -0.01
GRAM ALTIN 2.440,50 % 0,33
ÇEYREK A. 3.990,22 % 0,33
BITCOIN 62.890,00 1.945
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

AGD camide buluştu

Son Güncelleme :

13 Ekim 2018 - 11:18

Anadolu Gençlik Derneği “camiler haftası” münasebetiyle  ” sabah namazı buluşması” gerçekleştirdi. AGD Üniversite komisyonunun düzenlediği etkinlik Çorlu Süleymaniye Camiinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Çorlu ilçe Müftüsü Adem Gülmek de katıldı.

Namaz sonrası çay simit eşliģinde hasbihal yapıldı. AGD Çorlu şube başkanı İbrahim İnci yaptığı selamlama konuşmasında; Biz bu etkinliğimizi her hafta yapıyoruz. Bu haftaki programımız temasını ” camiler haftası”  dolayısıyla  “genç ve cami” temasıyla gerçekleştirdik.  Davetimize isabetinden dolayı ilçemiz müftüsü Adem Gülmek hocamıza teşekkür ediyoruz. Amacımız  “ahlak ve maneviyat” bayrağını gönlünde , beyninde , hayatının her aşamasında zirveye diken ve onu merkez alan bir beş yetiştirmek. İnancıyla, donanımıyla, şuurlu bir nesil. Yani geleceğimizin inşası. Bunu da ” sevgi ve kardeşlik ” ilkesini şiar edinerek başaracağız” Dedi.

Davete teşekkür eden Çorlu ilçe Müftüsü Adem Gülmek Çorlu Müftülüğü faaliyetlerinden bahsederek  konuşmasına şöyle devam etti :  Gençliğimiz geleceğimizdir. O bakımdan neslimize dokunan hayırlı her hizmeti önemsiyoruz.

Sabahın bu ilk saatlerinde, Rabbimizin çağrısına kulak vererek, bize ecdad yadigarı 5 asırlık Süleymaniye Camiinde sabah namazında buluşmamız ayrıca güzel. Bu güzelliklerinizi devam ettirmenizi temenni ederim. Allah zihin açıklığı versin. Okuduğunuz alanlarda başarılar versin. Bizlere ne zaman ihtiyaç duyarsanız,  müftülük binamız hemen otogarda caminin arkasında. Bekleriz. Tekrar hayırlı günler dilerim” dedi.

Habertrak/Timuçin Çınar