DOLAR 32,3797 % -0.19
EURO 34,7311 % -0.04
GRAM ALTIN 2.433,23 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,33 % -0,22
BITCOIN 62.807,16 -1.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Asosyal bir şehir olmaktan çıkmalıyız”

Son Güncelleme :

16 Aralık 2017 - 12:43

Tekirdağ Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’i ziyaret etti.

Tekirdağ’da yapılması istenilen sahil yolu projesi hakkında görüşmek üzere Tekirdağ STK temsilcileri Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyarette bulundu. STK temsilcileri, Yüksel İle Tekirdağ’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısıyla ilgili düşüncelerini paylaştılar. Yüksel, ziyarette: “Kentimizi asosyal bir kent olmaktan çıkarmamız gerekiyor. Hepimiz siyasi kimliklerimizin dışında hareket ederek siyaset üstü bir anlayışla kentimize faydalı olmak için çalışmalıyız” dedi.

“SAHİL YOLU PROJESİ TEKİRDAĞ’IN İHTİYACIDIR”

Ziyarette STK temsilcileriyle bir araya gelen Cüneyt Yüksel, sahil yolu projesiyle ilgili olarak üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını dile getirerek Tekirdağ’ı asosyal bir şehir olmaktan çıkarmak gerektiğini dile getirdi. Yüksel: “Sahil yolu projesi Tekirdağ’ın ihtiyacıdır. Biz her durumda yerel yönetimle uyum içinde hareket edebiliriz. Projenin kapsamının genişletilmesi ticaret merkezlerinin yapılması, genişletilmesi; bağlantı yollarının yapılması ve ayrıca teleferik, tramvay ve deniz otobüsü gibi ulaşım araçlarının da bulunması gerekiyor. Bu hafta içinde ulaştırma bakanımızın Tekirdağ’ı ziyareti esnasında deniz otobüsü ile ilgili konuyu sayın bakanımıza aktaracağım. Bu proje kapsamında sayın valimiz, her partinin milletvekillerinin, büyükşehir ve Süleymanpaşa belediye başkanlarının, siyasi parti il başkanlarının, sivil toplum örgütlerinin yapacağı ortak bir toplantıda görev paylaşımından üzerimize düşen sorumluluklarının yerine getirileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Kentimizi asosyal bir kent olmaktan çıkarmamız gerekiyor. Hepimiz siyasi kimliklerimizin dışında hareket ederek siyaset üstü bir anlayışla kentimize faydalı olmak için çalışmalıyız. Bu projenin siyasi kazanımı olacaksa, bu payı herkes alsın. Böylece Tekirdağ kazansın” dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları Birliği adına birlik sözcüsü Muzaffer Doğan ve yürütme kurulu Ak Parti il başkanına yapıcı konuşmaları ve destekleri için teşekkür ederek: “En kısa sürede ortak toplantının organize edilmesini ve bu projenin hayata geçmesini Tekirdağlılar sabırsızlıkla bekliyor” diye konuştu. Habertrak/Hülya Ural-Canlı