DOLAR 32,5325 % 0.22
EURO 34,9583 % 0.47
GRAM ALTIN 2.440,79 % 0,09
ÇEYREK A. 3.990,69 % 0,09
BITCOIN 63.188,62 -0.749
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

ATA’DAN ATA’YA TERS TAKLA

Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 14:28

Marmaraereğlisi Belediyesi’nde belediye binasına, Atatürk’ün brandalı posterinin ters olarak asılması, Marmaraereğlisi’ndeki vatandaşlar tarafından, tepkiyle karşılandı. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise bu durum karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından belediye binasına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk ve Türk Bayrağı asıldı. Ancak asılan Atatürk posterinin ters olduğunu gören vatandaşlar sosyal medyadan paylaşımda bulunarak duruma tepki gösterdiler.

Türk Bayrağının düz, Atatürk’ün portresinin ters olarak asılması, olayda kasıt aranmasına neden olurken, vatandaşlar, “Belli ki bu kasıtlı yapılmış. Birinin ters birinin düz olarak asılması kasıt olduğunun göstergesi değil mi? belediye yetkilileri ne yapmak istiyorlar. Bu tip sansasyon yaratacak olaylarla nereye varılmak isteniyor? Başkan Ata bir başka partiye mi geçecek? Bu konuda yol mu almak istiyor?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Habertrak Gazetesi olarak konuyla ilgili bilgi almak amacıyla Marmaraereğlisi Belediyesi ile iletişime geçtik. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’dan konuyla ilgili bilgi almak istediğimizi ifade ettik. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Hikmet Ata’nın toplantıda olduğu, toplantısının bitmesinin ardından iletişime geçeceği kaydedildi. Fakat Hikmet Ata, gazetemize konuyla ilgili olarak herhangi geri bildirimde bulunmadı.

Habertrak/Özlem İnan