DOLAR 32,3816 % -0.18
EURO 34,7110 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,83 % -0,36
ÇEYREK A. 3.972,77 % -0,36
BITCOIN 62.394,00 -2.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Bakan Kasapoğlu gençlerle buluştu

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2020 - 12:34

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süleymanpaşa sahil dolgu alanında kendisini bekleyen gençlerle buluştu.

Tekirdağ’da bir bakan ilk kez protokol yapılmayan bir alanda, sahil dolgu alanında yer alan çimlerde gençler ile birlikte oturarak sohbet etti. Bakanın bu güzel düşüncesi büyük takdir alarak alkışlandı.Ayrıca bakanın yöresel folklörünü icra eden sanatçıların söylediği türkülere eşlik etmesi ayrı bir güzellik idi. Ayrıca soru soran gençlerin sorularını yanıtlayan ve isteklerini tek tek not aldırması gecenin önemli konularından biri olarak dikkat çekti. Bakanın samimiyeti ve gençlere yaklaşımı tam puan olarak değerlendirildi.

Bakan Kasapoğlu gençlerle bir araya geldiği etkinlikte de yaptığı açıklamasında, “Pandemi sürecinde dünyanın dört bir yanından gelen 75 bin vatandaşımızı yurtlarımızda ağırladık. Dünyanın dört bir yanında okuyan öğrencilerimiz karantina sürecinde yurtlarımızda kaldılar. Şaşkınlıklarını her ortamda ifade ettiler. Çok güzel geri dönüşler aldık. O dünyanın en gelişmiş olduğunu bildiğimiz, öyle olduğu ifade edilen ülkelerin üniversitelerinde yurtlarda kalan arkadaşlarımız ülkemizin yurtlarıyla o ülkelerinin yurtları arasında mukayese bile kabul edilemez. O kadar konforlu, o kadar güzel yurtlara sahibiz gurur duyduk diyorlar” diye konuştu. Ardından Bakan Kasapoğlu, gençlerin sorularını cevapladı.

Ziyaretleri sırasında Bakan Kasapoğlu’na Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdür V. Yılmaz İpar, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün eşlik etti.