DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.604,00 0.496
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan çalışmaları yerinde inceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Paşaköy mahallesinde devam eden kilit parke taş ile park çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde kilit parke taş yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Paşaköy mahallesinde devam eden yol çalışmalarını ve park yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan YükselPaşaköy mahalle muhtarı Naim Tunç ve vatandaşlarla birlikte çalışmaların olduğu yerde incelemelerde bulunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hangi mahallede ne söz verdiysek yapıyoruz, ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yapmış olduğumuz alt yapı çalışmaları ile en aza indirdik. Yapılmayan eksik yollarımızı da bir bir tamamlıyoruz. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmaların bir tanesi de Paşaköymahallemizde yapılmakta. Mahalle muhtarımıza ve vatandaşlarımıza verdiğimiz yol sözümüzü yerine getiriyoruz, ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaları bugün yerinde inceledik. Muhtarımızdan ve vatandaşlarımızdan fikirler aldık, onların önerileri bizler için çok önemli” dedi.

Paşaköy Mahallesine Yeni Bir Park Kazandırıyoruz

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Paşaköy mahallemizde bulunan sekiz çeşme kurnalar kısmının olduğu alana yeni bir park kazandırıyoruz. Yeşil alan ve kamelyaların olacağı bu güzel yeni parkımızda vatandaşlarımız aileleri ile birlikte keyifli ve güzel vakit geçirecekler” dedi. Haber Merkezi

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Paşaköy mahallesinde devam eden kilit parke taş ile park çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde kilit parke taş yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Paşaköy mahallesinde devam […]

01 Mart 2023 - 9:00