DOLAR 32,4968 % 0.16
EURO 35,0706 % 0.49
GRAM ALTIN 2.438,08 % -0,02
ÇEYREK A. 3.986,26 % -0,02
BITCOIN 62.779,99 -1.473
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan Yüksel’den çocuklara müjde

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2021 - 11:21

15 BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ GENÇLİK MERKEZİ GELİYOR

SPORUN HER BRANŞINDA EĞİTİM ALABİLECEKLER

Süleymanpaşa Belediyesi’nin  22 farklı branşta açtığı yaz okullarını tamamlayan öğrenciler için yıl sonu şenliği gerçekleştirildi. Şenlikte öğrencilere sertifikalarını ve madalyalarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel takdim etti.

Ahmet Aygün Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen yıl sonu şenliğinde konuşan Başkan Yüksel, Ata Tepe Gençlik Merkezi projesi çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Yaklaşık 15 bin çocuğumuza hizmet verecek Ata Tepe Gençlik Merkezi projemiz bizler için çok önemli. Burada tiyatrodan etüt merkezlerine, yüzmeden, futbola, voleybol, basketbol gibi bütün spor branşlarında hizmet alabilecekleri güzel bir yer olacak.”diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR”

Öğrenci sayılarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yüksel, “Tekirdağ’ın  üç ayrı bölgesinde 3 ayrı bölgede 5 bin çocuğumuza hizmet verebileceğimiz yaz okullarından faydalandırabileceğimiz alanları, imkanları sağlamaya çalışıyoruz. En çok velilerimizden alanların kısıtlı olduğu yönünde talep geliyor. Yaklaşık bir yıldır pandemiye rağmen aralıksız bir şekilde çocukların ve gençlerin çok daha rahat ve etkili bir şekilde ders alabileceği, eğitim alabileceği aynı zamanda birçok spor branşından yararlanabileceği alanları kurmakla uğraşıyoruz. Bu kapsamda 31 tane spor tesisi yaptık. İnşallah önümüzdeki ay içerinde de hemen hemen hepsinin açılışını yapmış olacağız. Öğrencilerimiz kendi yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sağlıyor bu ortamda. 200 civarında belediye konservatuarında çocuğumuz var. Bu da çok önemli. Artık çocuklar çok farklı dallarda kendilerini geliştirebiliyor.” İfadelerini kullandı.

“TİYATRO DERSLERİ EKİM AYINDA BAŞLIYOR”

Ata Tepe Gençlik Merkezi projesine değinen Başkan Yüksel; “Yaklaşık 15 bin çocuğumuza hizmet verecek Ata Tepe Gençlik Merkezi projemiz de bizler için çok önemli. Burada tiyatrodan etüt merkezlerine, yüzmeden, futbol voleybol, basketbol bütün spor branşlarında hizmet alabilecekleri güzel bir yer olacak. Ahmet Yenilmez hocamız tiyatro alanında eğitimler verecek. Ekim ayında tiyatro derslerimiz usta öğreticilerle başlıyor. Bu da çok önemli bir konu. “diyerek sözlerini tamamladı. Sertifika töreninin ardından çocuklar için çeşitli eğlence aktivitelerinin düzenlenmesi ile şenlik son buldu. Habertrak/Serhat Yeşilipek