DOLAR 32,5322 % 0.27
EURO 34,9321 % 0.16
GRAM ALTIN 2.445,07 % 0,26
ÇEYREK A. 3.997,68 % 0,26
BITCOIN 63.669,26 0.747
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Bir elin yapamadığını el birliği ile yapmaya çalıştık”

Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 10:02

Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü,“Bir elin yapamadığını el birliği ile yapmaya çalıştık. Bunun sonucunda da başarı kaçınılmaz oluyor”  dedi.

Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği, Engelliler Haftası dolayısı ile birlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

Özel bir Restoran’da, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen program, halk oyunları gösterisi ile başladı.

Şerife Türüdü; “Bir elin yapamadığını el birliği ile yapmaya çalıştık. Bunun sonucunda da başarı kaçınılmaz oluyor.  Bu gece ayrıca çok heyecanlı ve duyguluyum. Ticaret Lisesi 84-85 mezunu Ticaret Lisesi sınıf arkadaşlarım buruda. Programımız çok dolu hep birlikte çok güzel bir gece geçireceğiz.” diye konuştu.

“ ENGELSİZ BİR DÜNYA YARATMAK MÜMKÜNDÜR”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Candan Yüceer ise düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğine mesaj göndererek destek oldu.

Canan Yüceer; “ Engelsiz bir dünya yaratmak mümkündür. Alınacak basit tedbirlerle engelli yurttaşlarımızın yaşamını normalleştirebiliriz. Olumsuzluklara rağmen zor şartlar altında hayata sıkı sıkı sarılan, yaşama sevincini bir an bile kaybetmeyen tüm engelli yurttaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadeleri yer aldı.

Engelsiz Yaşam Derneği tarafından yılın annesi seçilen özel çocuk annesi Hatice Yıldırım’a plaket verildi. Program İşaret dili eşliğinde İzmir Marşı’nın okunması ve çeşitli etkinliklerle devam etti. Klarnet ustası Katil Hasan ve ekibi de söyledikleri şarkılar ile dinleyenlere güzel anlar yaşattı.

Programa karılanlar gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Lal ile eğlendiler. Habertrak/Aytaç Doğaner