DOLAR 32,3742 % -0.24
EURO 34,7747 % 0.04
GRAM ALTIN 2.438,51 % -0,01
ÇEYREK A. 3.986,96 % -0,01
BITCOIN 62.316,66 -1.815
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Biz senin nasıl ilçe başkanı seçildiğini de biliyoruz”

Son Güncelleme :

19 Nisan 2020 - 12:50

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu’nun Süleymanpaşa Belediyesi hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, açıklamasında; “Kıymetli hemşehrilerim ülkemizin ve insanımızın zor bir dönemden geçerken kamuoyunu şahsi sorunlarımız veya egolarımızla meşgul etmek istemem ama temsil ettiğimiz makamında hakkını vermek gerektiğinden lütfen bu yazımı dikkatlice okumanızı istirham ediyorum. Sizlerin de hak vereceği birçok konuya değineceğim.

Öyle bir CHP ilçe başkanı düşün ki;

1-) Koca sosyal medya sayfasından kendi CHP’li büyükşehir belediyesinin bir tane icraatı olmasın veya bir paylaşım olmasın. Arkadaş ilçe başkanı dediğin genel politikaların haricinde yerelde yaptıklarını ya da yapacaklarını vatandaşa anlatır. Anlıyorum büyükşehir belediyesini kabullenmekte veya içselleştirmekte sorun yaşadığın aşikâr. “dedi.

KOSKOCA BÜYÜKŞEHİRİN HİÇ Mİ ANLATACAĞINIZ PROJESİ YOK?

Çetin; “Yoksa eyvallah varsa başkalarının yaptığı işlerini kötülemek sana bir şey kazandırmaz.

2-) Nasıl bir ilçe başkanı kendi CHP’li belediyesi varken AK Parti’li bir Belediye Başkanına 159 kişilik erzak listesi verirde, (unutmayalım ki bu isimler kendi üyeleri aynı zamanda) erzak verdirtir. Senin Büyükşehir Belediyen fakir fukara ile ilgilenmiyorsa tamam. Yok öyle değil ise bunca yıllık siyasi tecrübemle söylüyorum o listeyi oraya vereceğime gider cebimden alır dağıtırım olmadı.. arkadaşlarımla kendi aramda para toplar dağıtırım. Kaldı ki sen her ortamda büyük inşaatlar yaptığını iyi para kazandığını söyleyen bir adamsın. Yazık bu büyüklerin sana hiç teşkilatçılık öğretmemiş.

Şimdi zatı muhterem Sınıf Başkanı’na soruyorum? Senin kaç tane belediyen tüm vatandaşlarına maske dağıtıyor, senin kaç tane belediyen ihtiyaç beyan eden tüm vatandaşlarına erzak dağıtıyor, senin hangi belediyen böyle bir pandemi ortamında hız kesmeden çalışıyor?

Son olarak siyaset sadece başkalarının ne yaptığını eleştirilerek değil, kendinin ne yaptığını anlatarak yapılır. Biz senin nasıl ilçe başkanı seçildiğini de biliyoruz da neyse oralara daha sonra girerim.” diyerek CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu’na eleştirilerini sıraladı.

Habertrak/Serhat Yeşilipek