DOLAR 32,2863 % 0.03
EURO 35,0505 % -0.12
GRAM ALTIN 2.475,10 % 0,36
ÇEYREK A. 4.046,79 % 0,36
BITCOIN 66.175,38 -0.092
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

“Bu gençler Tekirdağspor‘un geleceği”

Son Güncelleme :

25 Ekim 2017 - 12:24

Tekirdağspor Teknik direktörü Ali Nail Durmuş, Tekirdağspor taraftarlarını takıma sahip çıkmaya davet etti. Teknik direktör Ali Nail Durmuş, genç oyuncuların Tekirdağspor’un geleceği olduğunu belirterek oyuncuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti.

“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Tekirdağspor Teknik direktörü Ali Nail Durmuş, Kızılcabölük maçında yaşanan tribün olayları ve takımın son durumu hakkında basın açıklamasında bulundu.

Sözlerine vefat eden TÜFAD Ankara Şube Başkanı Feridun Köse’nin ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileyerek başlayan Tekirdağspor Teknik direktörü Ali Nail Durmuş, ligin ilk 9 haftasında ortaya konulan performanstan memnun olduğunu ifade etti.

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

Gösterdikleri başarılı ve hırslı performanstan dolayı oyuncularını kutlayan Teknik direktör Ali Nail Durmuş, “Şuanda ilk yarının yarısındayız. 9 hafta geçti. Ana başlığıyla şu düşünceye sahibiz; öncelikle oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu kadar genç bir oyuncu grubunun, profesyonel hayata Tekirdağspor ile bizle başlamış olan bu oyuncu grubunun ve maçları Çorlu’da oynadığımız, kendi sahamızda oynayamadığımız bir 9 haftalık dönemde ortaya koydukları performanstan, bugün 10 puanda olmaktan, ligin hala içerisinde kalabilmekten dolayı onları kutluyorum. Çünkü biz bir projenin içerinde mücadele ediyoruz. Hayatlarında profesyonel arenada mücadele etmemiş oyuncuları bünyemizde bulundururken, onları oynatırken hem tecrübe kazandırıyoruz, hem de puanlar kazanmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bu anlamda geldiğimiz noktanın oldukça olumlu olduğunu ve geleceğe dair umut verdiğini söyleyebilirim. “diye konuştu.

“YAŞANAN OLAY TAKIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ”

Son maçta tribün olaylarının takımı olumsuz etkilediğini aktaran Durmuş, “Bu hafta oynanan müsabaka özellikle bizim açımızdan önemliydi. İyi bir ekibe karşı oynadık. Öne geçtik. Sonrasında son dakikalara doğru 70’ten sonra yaşanmasını asla bir daha istemediğimiz olaylarla karşılaştık. Bu açıdan aslında tribünde Tekirdağspor taraftarı olduğunu düşünmediğimiz bazı insanların ortaya koyduğu o çok çirkin tezahürat ve bir oyuncumuza karşı çirkin söylemleri oldu. Bu bizim takımızın demorolize olmasına sebep oldu. Dolayısıyla çok genç oyuncularla oynayan Tekirdağspor takımımız bu provokasyona karşı maalesef reaksiyon gösteremedi. 3. golü yiyerek maçı kaybettik. “şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Takıma Tekirdağslıların sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Ali Nail Durmuş, “Tekirdağspor forması giyen oyuncular aynı zamanda burada Tekirdağlıların misafiridir. Bu genç çocuklar bize anneleri tarafından, babaları tarafından emanet edilen çocuklardır. O oyunculara sahip çıkmak hem bizim hem de Tekirdağ’ın görevidir. O yüzden temsil ettiği camia Tekirdağspor camiasıdır ve Tekirdağ’dır. O yüzden bu olayları  bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bütün zorlukların içinde bir de bu genç çocukları yaşanan bu travmadan çıkartmak, onları tekrar mücadeleye katmak misyonu da bize aittir. Biz bunlarla uğraşmakta sıkıntı yaşamayız, biz bunları hayatımız boyunca yaptık, yine yapacağız. İlk 9 haftada alınan puan oldukça iyidir. Genç oyuncularımızın ortaya koyduğu oyun oldukça iyidir. 2 yıllık bir yapılanma olarak ortaya çıkan bu projede bu sene ligde kalmayı başarmak üzerine verdiğimiz mücadelede herkesin desteğine ihtiyacımız vardır. Birkaç maçta kırılma anlarında daha başarılı olsaydık bugün 14 ve ya 16 puan durumunda olma ihtimalimiz vardı. Bu puan da 4 milyon TL yatırım yapan takımların olduğu bir grupta bu kadar az maliyetle, bu kadara genç ve tecrübesiz kadro ile geldiğimiz noktada ben oyuncularımı kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum. “diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek/Canlı