DOLAR 32,3797 % -0.19
EURO 34,7311 % -0.04
GRAM ALTIN 2.433,23 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,33 % -0,22
BITCOIN 62.807,16 -1.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Büyükşehir Belediyesi’nde yaşananlar pes dedirtti

Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 13:08

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde kadın müdürlerin yaşadığı olaylar tepki çekti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde 2 kadın müdüre baskı yapıldığı ve müdürlerden birinin bayıldığı, diğerinin ise sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan iki kadın şube müdürü oldukça talihsiz olaylar yaşadı.

Daire başkanının uzun zamandır baskı yaptığı iddia edilen müdürler dün bu tavra daha fazla dayanamadığı ve birinin bayıldığı diğerinin ise sinir krizi geçirdiği bilgisine ulaşıldı.

KAFASINI YERE ÇARPTI

Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mümine Bayraktar’ın fenalaşarak bayıldığı ve başını sert bir şekilde yere çarptığı, aynı daire başkanlığına bağlı olarak çalışan bir diğer kadın müdür Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Serpil Gencer’in ise sinir krizi geçirdiği ve sakinleştirici iğneler ile kendisine müdahale edildiği kaydedildi.

Aynı gün gerçekleşen üzücü hadiselerin ardından özellikle ülkemizde kadına şiddet konusunda hassasiyetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan bu hadise büyük tepki topladı.

Kadın şube müdürlerinin birisinin bayılıp kafasını yere çarpması diğerininse sinir krizi geçirmesi herkes tarafından yönetim zafiyeti olarak yorumlandı.