DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.643,36 0.707
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Büyükşehir Belediyesi’ne Dört Yıldızlı belge

Son Güncelleme :

16 Kasım 2018 - 11:18

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurumsal mükemmellik yolculuğunda büyük bir başarıya imza atarak EFQM Mükemmellikte Yetkinlik kategorisinde 4 yıldız belgesini almaya hak kazandı.

Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesini, 27. Kalite Kongresi kapsamında düzenlenen ccc’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak teslim aldı.

İstanbul’daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları; Fatih Ünsal ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Recai Süvari ve kurumu temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye personeli katıldı.

“Büyükşehir Belediyesi Kısa Zamanda Önemli İşler Başardı”

Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Asıl Üyesi Pervin Olgun tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a takdim edildi. Başkan Kadir Albayrak ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen kısa zamanda önemli işler başardık. EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Dört Yıldız Ödül’ü de bunun bir göstergesidir. Yolumuz uzun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası alanda daha nice ödüller alacağından kimsenin kuşkusu olmasın,” dedi.

Mükemmellikte Yetkinlik Kategorisinde 4 Yıldız alan Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 2022’de, kaliteli hizmet misyonunu Mükemmel Kuruluş tescili alarak taçlandırmayı hedefliyor.

Habertrak/Özlem İnan