DOLAR 32,3868 % -0.19
EURO 34,8190 % 0.16
GRAM ALTIN 2.441,00 % 0,10
ÇEYREK A. 3.991,03 % 0,10
BITCOIN 63.057,81 -0.884
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çamur tezgah açtırmadı

Son Güncelleme :

21 Aralık 2017 - 13:04

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Ördekli Dere Caddesi’nde kurulan Salıpazarı çamur pazarına döndü. Çok sayıda esnaf çamur nedeniyle tezgah açamadı. Çamur içinde alış veriş yapmaya çalışan vatandaşlar ise belediyeye ateş püskürdü.

ÇAMUR DERYASI

Son günlerde arka arkaya yağan yağmurlar bitirilemeyen Süleymanpaşa alt yapısı ile birleşince ortaya çamur deryasını aratmayan görüntülerin çıkmasına neden oldu. Çamur deryası Salı pazarındaki esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

ESNAF TEZGAH AÇMADI

Bazı esnaf ise çamur nedeniyle çamurun yoğun olduğu sokakta tezgah açmadı. Açılmayan tezgahlar nedeniyle sebze ve meyve fiyatlarında artış olduğu gözlendi. 2 aydır aynı sıkıntıları çektiklerini ifade eden bir esnaf, “Aylardır aynı durumda değişen bir şey yok. Yağmurlarla birlikte bu duruma geldik. Vatandaş gelmedikten sonra tezgah açsan ne fayda eder. Sayın belediye başkanları gelsin burada yürüsün. Anladık beceriksizsiniz insan bir kamyon mıcır atar bari.” Dedi.

ALT YAPI ÇALIŞMASI BİTTİ ÇAMUR BİTMEDİ

Alt yapı çalışmasının bitmesine rağmen çamur içinde olduklarını kaydeden bir vatandaş, “Aylardır burası çamur içinde. Pazarda gezemiyoruz. İnsanları marketlere mahkum ediyorlar. Biz Ekrem Eşkinat, Kadir Albayrak kadar maaş alamıyoruz. Emekli maaşı ile ancak pazara çıkabiliyoruz. Yazıklar olsun diyorum. Başka bir şey demek istemiyorum” dedi. Habertrak/Ferhat Akgün-Özel