DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.652,46 1.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çevreci çalışmalar köylere ulaştı

Son Güncelleme :

28 Ocak 2019 - 10:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Sağlamtaş Mahallesi’nde Cumartesi günleri kurulan mahalle pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek için pazarda esnafa ve vatandaşlara bez çanta dağıttılar.

Esnaf ve vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a çevreyi korumaya yönelik bez torba dağıtmalarından dolayı ve gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ettiler.

Pazar ziyareti esnasında Sağlamtaş Mahallesi’nde bulunan kahvehanelere de uğrayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin çalışmaları ile projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Sağlamtaş Mahalle ziyaretinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Çınarlıdere Mahallesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip, istek öneri ve şikâyetlerini dinlediler.

Habertrak/Timuçin Çınar