DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.110,00 0.389
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

CHP TEK YÜREK

“17 TIR VE 3 KAMYON YARDIM GÖNDERİLDİ”

 

Kahramanmaraş’ta Elbistan ve Pazarcık merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki yaraları bir an önce sarmak adına CHP Tekirdağ il ve ilçe başkanlıkları başlatılan yardım kampanyası ile bölgeye destek oldular. CHP, Tekirdağ’da yardımların koordineli bir şekilde iletilmesi konusunda herkese örnek oldu.

 

Yardımların il ve ilçe başkanlıklarında ayrıştırarak koordineli bir şekilde deprem bölgesine gönderildiğini söyleyen CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar; “Biz 17 tır, 3 kamyon olmak üzere 20 tane araç gönderdik.

 

 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, deprem bölgesine gönderilen yardımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

 “YARDIMLARI AYRIŞTIRARAK KOLİLEDİK”

Deprem bölgesine gönderilen yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar; “Deprem haberini alır almaz harekete geçti. Vatandaşlarımızdan, iş adamlarımızdan yardımlar çığ gibi akmaya başladı. Hemen koordineli bir şekilde AFAD’tan izinlerimizi alarak yardımlarımızı gönderdik. Sayın vekilimiz İlhami Özcan Aygun’ün tırları, Ahmet Soyuer’in tır desteğiyle yardımlarımızı gönderdik. Burada il ilçe başkanlıklarımızda yardımlar ayrıştırılarak kolilendi. Kadın Kollarımız, gençlik kollarımız, Halkçı Lisesiler, tüm partililerimiz ve gönüller burada büyük bir emek verdi. Koordineli bir şekilde hareket ettik. Genel Başkan Yardımcılarımız da bölgedeydi. Onlarla irtibat halinde koordineli bir şekilde yardımlarımızı ilettik. Battaniye, polar, uyku tulumu, el feneri, taşınabilir şarj cihazı, ısıtıcı, gıda maddeleri, su, hijyen ürünleri, bebek bezi, kadın pedi, ıslak mendil, mont, bot, temiz kıyafet, atkı, bere, eldiven gibi yardımlar ayrıştırılarak kolilendi. Biz 17 tır, 3 kamyon gönderdik. 20 tane araç gönderdik. Tüm ilçelerimizinken destekler geldi. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız canla başla mücadele etti. Birlik beraberlik içinde deprem bölgesine yardımlarımızı gönderdik. Bölgedeki iş adamlarımız da yardımları ile destek oldular. Kaptan Demir Çelik ve Ahmet Soyuer çok büyük destek oldu. İş adamlarımız büyük destekte bulundular. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Halkçı Liseliler özveriyle çalıştı. “şeklinde konuştu.

TEKİRDAĞ’A GELEN DEPREMZEDELERE DE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Tekirdağ’a gelen depremzedelere de yardımda bulunmaya çalıştıklarını ifade eden İl Başkanı Nallar; “Şimdi deprem bölgesinde kıyafet gönderme isteği bitti. Buraya ilimize gelen depremzedeler için yardım çarşısı oluşturduk. Biz oraya gidip arama kurtarma çalışmalarına katılamasak ta buradan destek olmaya çalıştık. “diyerek sözlerini tamamladı.  Habertrak/Serhat Yeşilipek

“17 TIR VE 3 KAMYON YARDIM GÖNDERİLDİ”   Kahramanmaraş’ta Elbistan ve Pazarcık merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki yaraları bir an önce sarmak adına CHP Tekirdağ il ve ilçe başkanlıkları başlatılan yardım kampanyası ile bölgeye destek oldular. CHP, Tekirdağ’da yardımların koordineli bir şekilde iletilmesi konusunda herkese örnek oldu.   Yardımların il […]

15 Şubat 2023 - 9:08