DOLAR 32,2024 % 0.04
EURO 35,1814 % 0.18
GRAM ALTIN 2.472,32 % 0,18
ÇEYREK A. 4.042,24 % 0,18
BITCOIN 65.868,60 6.791
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çocuk Akademisi öğrencileri yüzme eğitimi aldı

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2018 - 11:51

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete giren ve Altınova Mahallesi’nde faaliyet gösteren Çocuk Akademisi, öğrencilerine Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde bulunan havuzda yüzme eğitimi verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Akademisi, Montessori (yaparak öğrenme) sistemi ile 25 çocuğa eğitim veriyor. Yemek yapmaktan el aletleri kullanmaya, hayata dair birçok pratik bilginin yanı sıra kişisel gelişimlerine yönelik eğitimler alan çocukların bedensel gelişimleri de ihmal edilmiyor. Yaşları 3 ila 6 arasında değişen minikler, her hafta farklı etkinliklerle yeni şeyler öğreniyor.

HEM EĞLENDİLER HEM YÜZME ÖĞRENDİLER

Daha önce binicilik eğitimi alan Çocuk Akademisi öğrencisi minikler, son olarak Süleymanpaşa Belediyesinin yaz kursları kapsamında yüzme eğitimine katıldılar. Çocuk Akademisi öğrencileri, 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda uzman eğitmenler eşliğinde hem havuz keyfi yaptı hem de temel yüzme tekniklerini öğrendi.

 “ÇOCUKLARIMIZA HAK ETTİKLERİ ŞEKİLDE HİZMET EDEBİLMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa’da yaşayan tüm çocuklara ulaşmak ve en iyiyi hak eden çocuklarımıza hak ettikleri şekilde hizmet edebilmek en büyük hedefimiz. Çocuk Akademisi, her hafta gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle burada okul öncesi eğitim alan çocuklarımızı yeni ufuklarla tanıştırmaya, onlara yeni beceriler kazandırmaya devam ediyor. Alanında uzman eğitmenlerimize bu konuda teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisinin öğrencileri yeni ve farklı etkinliklerle buluşturmaya devam edeceği belirtildi.

Habertrak/Aytaç Doğaner