DOLAR 32,2864 % -0.02
EURO 35,1276 % 0.06
GRAM ALTIN 2.467,23 % 0,04
ÇEYREK A. 4.033,92 % 0,04
BITCOIN 65.245,99 -0.951
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Çocukları Hayır Çarşısı giydirecek

Son Güncelleme :

20 Kasım 2020 - 12:11

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Hayır Çarşısı ile Süleymanpaşa’da yardıma muhtaç çocuk bırakmayacaklarını kaydetti. Hayır Çarşısı’ndaki ürünlerin kış boyunca öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştırılacağını vurgulayan Yüksel, “Hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. şehrimizde yaşayan öksüz, yetim, fakir fukara kardeşlerimize yokluk hissettirmek istemiyoruz.” Dedi.

TÜM ÜRÜNLER YARDIMA İHTİYACI OLAN ÇOCUKLARA GİDECEK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Hayır Çarşısı ile Süleymanpaşa’daki tüm yardıma muhtaç çocuklara ulaşmayı hedeflediklerini belirterek “Hayır Çarşı’sındaki ürünlerimiz kış boyunca öksüz yetim fakir fukara kardeşlerimize gidecek. Annesini babasını kaybetmiş öksüz yetim kardeşlerimizin anne ve babasının eksikliğini hissettirmemek için bir girişimde bulunduk. İhsan Talay kardeşimiz de bu konuda bize destek oldu. Ortak bir çalışmanın ürünüyle bu gördüğümüz tüm ürünler çocuklarımızın kışın üşümemeleri ve daha sağlıklı büyümeleri için çaba gösteriyoruz.” Dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ KİMSESİZ DEĞİL”

Yüksel, hayır Çarşısı’ndaki ürünleri, Süleymanpaşa’da yaşayan ve yardıma ihtiyaç duyan tüm çocuklara ulaştırma amacı taşıdıklarını vurgulayarak, “Belki bir anne baba kadar şefkatli olamayacağız. Ama hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Hepimizin farkında olması gereken bir sorumluluk var. Anne ve babaları olmayabilir ama kimsesiz de değiller. El birliğiyle şehrimizde yaşayan öksüz, yetim, fakir fukara kardeşlerimize yokluk hissettirmek istemiyoruz. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

“EVDEN ÇIKAMAYAN YAŞLILARIMIZIN EVİNE DE SICAK YEMEK GÖTÜRÜYORUZ”

Süleymanpaşa Belediyesi Adem Dalgıç Aşevi’ne de Süleymanpaşa’da yaşayan birçok vatandaşın gıda yardımında bulunduğuna değinen Yüksel, “Yaklaşık 5-6 ay önce bu hayır çarşısını açmıştık ve ciddi anlamda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye başlamıştık. Aynı zamanda aş evimizde de çalışmalar bu şekilde devam ediyor. Pandemi nedeniyle evden çıkamayan yaşlılarımızın evine de sıcak yemek götürüyoruz. Aş evine de birçok destek alıyoruz. Yapılan yardımların nereye gittiğini gördüğü zaman insanlar da bu konuda daha özverili davranıyor.” Şeklinde konuştu.

“İHTİYAÇ HALİNDE BU NUMARAYI ARAYIN”

Yüksel, Süleymanpaşalılar’a Hayır Çarşısı için şöyle çağrıda bulundu: “Yakınınızın veya çocuğunuzun, yardıma ihtiyacı olan bir tanıdık çocuğunun, böyle bir ihtiyacı varsa 0282-259-59-59 numaralı telefonu arayarak talepte bulunabilirsiniz. Bu talebe göre de biz çocuklarımıza bunun teslimini kendimiz yapıyoruz.”

İSTENEN BİLGİLER İSE ŞU ŞEKİLDE;

Dar gelirli ailelerin, 0282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezini arayabilecekleri, istenen bilgileri iletmeleri halinde taleplerinin evlerine kadar Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerince teslim edileceği bildirildi. İhtiyaç sahibi ailelerden istenen bilgiler ise şu şekilde:

İhtiyaç Sahibi Çocuğun;

Adı Soyadı

TC Kimlik Numarası

Cinsiyeti

Yaşı

Kıyafet Bedeni

Ayakkabı Numarası

Velisinin İletişim Bilgileri

Adres Bilgileri

Habertrak/Özlem İnan