DOLAR 32,4688 % -0.05
EURO 35,1881 % 0.31
GRAM ALTIN 2.431,32 % -0,30
ÇEYREK A. 3.975,21 % -0,30
BITCOIN 62.294,19 -2.465
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Cumhur İttifakının Tekirdağ hedefleri

Son Güncelleme :

28 Ocak 2019 - 13:35

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Bakanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın bu şehirde soyut kavramlarla kamuoyunu meşgul ettiğini belirterek, “5 yıl boyunca bu şehri oyaladı gitti. Hani ‘benim hayallerim var’ diyor. Eğer gerçekten hayallerinin gerçeğe dönüşmesini istiyorsan gerçekler üzerinden hayaller kurabilirsiniz.”dedi.

“BU BÜTÇEYLE SADECE HAYAL KURARSIN”

Çetin, Eşkinat’ın hayali projelerle kentin zaman kaybına uğrattını ifade ederek,” Senin 140 milyon bütçenle yüzde 22 sini personeline, yüzde 4,5 unu da sosyal güvenlik kurumlarına verdiğin paranın geri kalanı ile  önemli  projelerini gerçekleştirme imkânına sahip değilsin.Bu bütçeyle sadece hayal kurarsın.” değerlendirmesinde bulundu.

“VATANDAŞ HEYKELLERİ GÖRMEYECEK”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan basın mensupları ile buluştu.  AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur ile birlikte düzenlenen buluşmada, gazeteciler ile sohbet ederek, fikir alışverişinde bulunuldu.

Seçim sürecinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımda bulunulan gecede, Cüneyt Yüksel, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Süleymanpaşa’ya girildiğinde vatandaşın heykelleri görmeyeceğinin altını çizen

AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Ramada Otel’de basın mensupları ile bir araya geldiği yemekli toplantıda;  “Şehri temsil edebilecek bir ekip kurmak istiyoruz.”diye konuştu.

 MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARINA MÜLAKAT YAPILACAK

“Biz, ittifak adayları olduğu için AK Parti’nin teşkilatlarına değil, biz önümüzdeki günlerde MHP’nin teşkilatları ile de bir araya geleceğiz. Kendimizi tanıtacağız. Projelerimizi teşkilatlara anlatacağız.”diyerek birlikteliklerinin güçlülüğüne vurgu yapan Yüksel,” Daha sonraki süreçte bu esnada meclis üyelerimizle çalışmaları yürütüyoruz ama önümüzdeki günlerde de meclis üyeleri ile alakalı mülakatlar başlayacak. Parti teşkilatları il ve ilçe teşkilatlarında meclis üyeleri ile ilgili mülakatlara başvuracaklar. Tabii ki bu mülakatlara bizlerde katılacağız. Şunu net bir şekilde ortaya koymamız gerekiyor. Bütün belediye meclis üyelerimizin belediye başkanı gibi çalışabilecek, şehre hakim olabilecek, şehri temsil edebilecek bir ekip kurmak istiyoruz” Şeklinde konuştu.

“SÜLEYMANPAŞA’YI DA TEKİRDAĞ’I DA ALIYORUZ”

Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Hiçbir siyasetçi, benim yaptığım anket kötü çıktı.’ demez. Ben gerçek olanı söyleyeyim. Biz Süleymanpaşa’yı da Tekirdağ’ı da alıyoruz. Ekrem başkan da anket yaptırmıştır. Anketleri de nasıl yaptığını da biliyoruz. Zaten kimlere yaptırdığını da biliyoruz. 300 küsur tane yapılması gereken işi yazdım. Biz 59 projeyi sadece temsilen ‘59’ diye yaptık. Ama bu şehirde yapılacak çok iş var” şeklinde belirtti.

“BU ŞEHRİ OYALADI GİTTİ”

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Bakanı Sezai Çetin, “Belediye başkanı Ekrem Eşkinat’ın bu şehirde soyut kavramlarla kamuoyunu meşgul ettiği birçok projeden bir tanesi bu. İstanbul üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesine yaptırmış olduğum şu an terminal olarak kullanılan bölgede bir sürü projeler getirdi meclise bunları oradaki mimarlık fakültesinde hazırlattım. En kısa zamanda projeye başlıyorum deyip, orada terminalin bitişiğinde olan yerlerin hepsi yıkıldığında, bir tek sorunum var dedi. Hani demişler ya oyna derim ama onlar yerim dar dermiş.5 yıl boyunca bu şehri oyaladı gitti. Hani benim hayallerim var diyor. Eğer gerçekten hayallerinin gerçeğe dönüşmesini istiyorsan gerçekler üzerinden hayaller kurabilirsiniz. Senin 140 milyon bütçenle yüzde yirmi ikisini personeline, yüzde dört buçuğunu da sosyal güvenlik kurumlarına verdiğin para ile geri kalan paranla bu projeyi gerçekleştirme imkânına sahip değilsin” şeklinde konuştu.

TEKİRDAĞSPOR İÇİN SÜLEYMANPAŞA SPOR A.Ş.

Süleymanpaşa AK Parti Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Seçildiği takdirde, “Tekirdağspor Süleymanpaşa’nın takımı olacak” diyerek Tekirdağspor’u Belediyenin bünyesine alacaklarını söyledi.

Basın mensuplarının Tekirdağspor ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Yüksel, seçildiklerinde t1 Nisan günü ilk olarak Spor A.Ş.’yi kuracaklarını söyledi. Süleymanpaşa Spor A.Ş.’nin bünyesine Tekirdağspor’u da alacaklarını belirten Yüksel, Kulübün isminin de korunacağını ifade etti.