DOLAR 32,5354 % 0.26
EURO 34,9795 % 0.52
GRAM ALTIN 2.435,19 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,53 % -0,14
BITCOIN 62.996,49 -1.017
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CÜNEYT YÜKSEL MAZBATASINI ALDI

Son Güncelleme :

12 Nisan 2019 - 13:23

31 Mart 2019 seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yüksel, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mazbata töreninde konuşan Başkan Yüksel, “Gönül Belediyeciliği” vurgusu yaparak, ‘biz gönüllere girmek istiyoruz, gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Herkesin beklentilerine cevap verecek icraatlar ortaya koymak istiyoruz.” Diye konuştu.

“MESAİ KAVRAMI GÜTMEDEN ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK”

Tüm vatandaşların beklentilerine cevap verecek projeler üretmeyi hedeflediklerini kaydeden Yüksel,  “Güzel bir yarış geçirdik. Kavgasız, gürültüsüz, Süleymanpaşa’da da Tekirdağ’ın tamamında da bu yarış devam etti. Milletimiz kimi takdir ettiyse bugün mazbatalarını almak ona nasip oldu. İnşallah biz, bize güvenenleri karşı mahcup olmayacak için, az önce kıymetli hakimim de söyledi: ‘insanlarımızın vatandaşlarımızın beklentisi çok fazla.’ Sonuçta hangi kimliğe sahipsek, hangi siyasi partiye sahipsek, fark etmiyor. Biz bu şehirde yaşıyorsak, bu şehrin insanlarıyız demektir. Herkesin beklentilerine cevap verebilecek projeler üretmemiz gerekiyor. Biz propaganda süresince de, kampanya sürecinde de anlattık: ‘biz gönüllere girmek istiyoruz, gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Herkesin beklentilerine cevap verecek icraatlar ortaya koymak istiyoruz. İnşallah bize güvenenlere karşı Allah bizi mahcup etmesin. Mesai kavramı gütmeden çalışacağımızın sözünü verdik.” Değerlendirmesinde bulundu.

“TEKİRDAĞ’IMIZIN BİR AN ÖNCE KALKINMASI GEREKİYOR”

Tekirdağ Adliye Sarayı İl Seçim Kurulu Başkanı Naci Ergin, Cüneyt Yüksel’in Süleymanpaşa’ya çok büyük hizmetler getirmesini beklediklerinin altını çizerek, “Tekirdağ’ımızın bir an önce kalkınması gerekiyor. Çünkü burası ülkemizin Avrupa’ya açılan kapısı. Herkes buradan geçiyor. O yüzden biz Tekirdağ’ı pırıl pırıl görmek istiyoruz. Sahilimizi, dinlenme yerlerimizi, lokantasını birçok noktasına kadar ihtiyacımız var. İnşallah Cüneyt Yüksel Bey bunları gerçekleştirir” ifadelerini kaydetti.

“SÜLEYMANPAŞA’YA ÇOK BÜYÜK HİZMETLER BEKLİYORUZ”

“31 Mart 2019 günü ülkemiz genelinde mahalli idareler genel seçimi yapıldı. Sonuçlandı. Demokraside bu bir hizmet yarışıdır. Bazıları sevinir. Bazıları üzülür ama önemli olan bizim ülkemizin kazanmasıydı.” Diye konuşan Ergin sözlerini şöyle noktaladı: “Tekirdağ’da da yapılan bu genel seçimlerde Süleymanpaşa İlçemizde Cüneyt Yüksel Bey Efendi yarışı önde götürdüğü için bugün mazbatayı biz ona vereceğiz. Bunun karşılığında da kendisinden Tekirdağ’a ve Süleymanpaşa’ya özellikle çok büyük hizmetler bekliyoruz. Bu bir seremoni bunu yapmak gerekiyor. Göreve başlayacak inşallah ilçe seçim kurulu başkanımız var.  Mazbatasını vermek için üzere kendisini ben davet ediyorum.”

Habertrak/Özlem İnan