DOLAR 32,1826 % -0.08
EURO 35,4205 % 0.32
GRAM ALTIN 2.520,20 % 0,78
ÇEYREK A. 4.120,53 % 0,78
BITCOIN 66.615,86 -0.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

DEPREMDEN İLGİNÇ NOTLAR 2

“Erzincanlı ABD’li iş adamı Hamdi Ulukaya 6 milyon dolar bağışta bulundu. (113 milyon TL)”

“Eskişehirspor’a transfer olacaktı, enkaz altında kaldı! Gaziantep Gazispor forması giyen 17 yaşındaki Adnan Muhammet Korkut’un Eskişehirspor’a transfer olacağı ancak son gün deprem nedeniyle enkaz altında kaldığı ortaya çıktı.

” Bu saatten sonra kimse bana israil ve yunanistan vatandasları kötülemesi yapmasın. Devletler ne olursa olsun insan yine insan. Allah razı olsun sizden”

“16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş, enkazın 119. saatinde üzerinde Fenerbahçe formasıyla canlı olarak çıkarıldı.Kamilcan, ertesi gün Fenerbahçe maçı olduğu için forma ile uyuduğunu yetkililere söyledi.”

 

“Adnan Polat 250 konteynır ev, Maraş’a 600 ton odun, 600 ton kömür ve daha önemlisi 500 tane çalışannıı tüm deprem bölgesine görevlendirerek Rüzgar Tribünleri ve Güneş enerjisi ile ilk günden itibaren çalışmaları başlatmış elektrik sıkıntısını son noktayı getirmiştir.”

“Galatasaray Basın Sözcüsü Rıza Morova, Play Spor canlı yayınına bağlanarak Volkan Demirel’i kulüp kanalında ağırlamak istediklerini dile getirdi.ve ‘Volkan Demirel, hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV’ye davet ettik. ‘Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın, hem güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı’ dedik” ifadelerini kullandı.”

“Ciromuzun şu kadarını bağışlıyorum.”gibi afaki rakamlardan ve bunun reklamından vazgeçin.Rakam verin.Canınız çıkmaz demi.”

Fahrettin Bayar:“Deprem bölgesi için Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerinde yapımı devam etmekte olan sobaları yapan yaklaşık 150 gönüllü ustamız için bizimde bir katkımız olsun diye içecek olarak çay,kahve ve nescafe ihtiyaçlarını gidermek üzere standımızı kurduk. Faydalı oluyorsak ne mutlu bize.”

Nur Erdem Özeren:”Lojistik’ diye bir sektör var.Sadece tırlar, kamyonlar, gemiler ve uçaklardan oluşmuyor.Motorlu kuryelerden de…Çok önemli bir işleri de depolama ve tasnif, işi parçalara bölmek.Ülkemizde dünya çapında olanlar var.Onlardan bile yararlanamadık

Yazık.”

Tekirdağ’ın popüler işletmelerinden olan Kiremitçiler Madencilik’in profesyonel arama kurtarma ekibi ,iki gün sonra,iki depremzedeyi, enkazdan çıkarmayı başardı.”

Tekirdağ AFAD:” ASILSIZ İHBAR!Sosyal Medyada Tekirdağ AFAD Lojistik Depomuzda İnsan gücüne ihtiyaç olduğu paylaşımı dolaşmaktadır. İhbar asılsızdır.”

 

“Erzincanlı ABD’li iş adamı Hamdi Ulukaya 6 milyon dolar bağışta bulundu. (113 milyon TL)” “Eskişehirspor’a transfer olacaktı, enkaz altında kaldı! Gaziantep Gazispor forması giyen 17 yaşındaki Adnan Muhammet Korkut’un Eskişehirspor’a transfer olacağı ancak son gün deprem nedeniyle enkaz altında kaldığı ortaya çıktı. ” Bu saatten sonra kimse bana israil ve yunanistan vatandasları kötülemesi yapmasın. Devletler […]

14 Şubat 2023 - 10:05