DOLAR 32,4333 % 0.14
EURO 35,2944 % 0.24
GRAM ALTIN 2.528,17 % 1,10
ÇEYREK A. 4.133,56 % 1,10
BITCOIN 66.670,89 -0.613
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

DEPREMDEN İLGİNÇ NOTLAR…

“GS – FB – BJK ve tüm takımlar elele aynı tıra yardım topladı ,

Türk – Yunan itfaiyeleri omuz omuza enkazda çalışma yaptı , ülkücü ile komünist aynı tencereden çorba dağıttı bugün. İlla acı bir günde mi olmalıydı bu tablo ?”

“Güzel yüreğinden öpüyoruz Bakasetas! İlk olarak deprem bölgesi için AFAD’a 300 bin TL bağış yaptı.”

“CELAL ŞENGÖR HOCA’dan MÜTHİŞ YAZI…

Türkiye halkı kravat takar, lüks otomobillerde dolaşır, bikinili hatunları sosyetik plajları doldurur, plansız şehirlere şekilsiz gökdelenler inşaa ederek yaşanmaz hale getirir, ama tüm bu halk zenginiyle fakiriyle, şehirlisiyle köylüsüyle zır cahildir.

Kendi tarihinden habersizdir. Aslında ne dilini, ne dinini bilir, ne geleneklerini tanır, ne de toplumsal değerlerinin evriminden haberdardır.”

 

“TÜRKİYE VE JAPONYA’DAN;BİNA YAPIMINDA ATILAN TEMEL ÖRNEKLERİ, JAPONYA’DA..!9.1’LİK DEPREMDE ,81.KATTA OTURAN JAPON’UN KILI BİLE KIPIRDAMIYOR.

SIRRI NEDİR?BİLİM VE TEKNOLOJİ..

BİNALARI YAPARKEN,

MALZEMEDEN ÇALMAYAN İ MÜHENDİSLERİ…

KONTROL MEKANİZMASININ DÜRÜST ÇALIŞMASI.”

 

“Şimdi anladık mı aslında evimizin çok küçük olmadığını,yada çok soğuk olmadığını,yattığımız yatağın, üstümüzdeki yorganın markasının çokta önemli olmadığını, yada yediğimiz yemeğin tuzunun salçasının etinin sebzesinin az yada çok olmasının çok önemli olmadığını…Demem o ki namuslu, şerefli ,vicdanlı yaşayın.”

“Adam Gibi Adamsın…Helal Sana Haluk Levent.”

“HAYRABOLU ATATÜRK İLKOKULU’ NA VEDA..Hayrabolu’nun en köklü EĞİTİM kurumu ATATÜRK İLKOKULU taşınıyor. Cumhuriyet öncesi NİSA MEKTEBİ geleneğinin devamı, İlçemizin en eski Eğitim kurumu yıkılacak.Okulumuzun, en kısa sürede aynı yerinde inşa edilerek yaşatılması en büyük dileğimizdir. “

 

 

“GS – FB – BJK ve tüm takımlar elele aynı tıra yardım topladı , Türk – Yunan itfaiyeleri omuz omuza enkazda çalışma yaptı , ülkücü ile komünist aynı tencereden çorba dağıttı bugün. İlla acı bir günde mi olmalıydı bu tablo ?” “Güzel yüreğinden öpüyoruz Bakasetas! İlk olarak deprem bölgesi için AFAD’a 300 bin TL bağış […]

13 Şubat 2023 - 9:36