DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.730,01 -2.223
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Ertuğrul Mahallesi’ne güçlü muhtar adayı

Son Güncelleme :

21 Mart 2024 - 11:34

Ertuğrul Mahallesi’ne güçlü muhtar adayı

Süleymanpaşa ilçesi Ertuğrul Mahallesi muhtar adayı Hayrullah İşgören, muhtarlığa emin adımlarla ilerliyor. Ertuğrul Mahallesi muhtar adayı Hayrullah İşgören’in aza adayları: Fatma Ormancı, Selim Çakıroğlu, Hilmiye Üstün, Ataberk Keskin, Fahrettin Ermantaş, Necla Aylanç, Levent Mümin Işık, Zerrin Nigar Pekyer’den oluşuyor.

“MAHALLEMİZE HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

 

Ertuğrul Mahallesi muhtar adayı Hayrullah İşgören, özgeçmişinde bahsederek; 1956 yılında Ertuğrul Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu İnönü’de, ortaokulu Namık Kemal Lisesi’nde tamamladı. Öğrenim hayatından sonra ticaret hayatına atıldı. Esnaflığın bir çok dalında faaliyet gösterdikten sonra 2001 yılında Bağ-Kur’dan emekli oldu. İnşaat ve Sanatkarlar Odasında 6 yıl Başkan Yardımcılığı, Endüstri Meslek Lisesi’nde 5 yıl Okul Aile Birliği Başkanlığı ve Yılmazspor Kulübü’nde 24 yıldır aralıksız Başkanlık görevinde bulunuyor. Doğduğu günden bugüne kadar yaşamının her alanında kendisini yalnız bırakmayan Ertuğrul Mahallesi’ne borcunu ödemek istiyor. Bu görev bir ekip işi ve bu görevi kendisine layık gören azalarla beraber en iyi şekilde yerine getireceğini biliyor ve siz Ertuğrul Mahallesi sakinlerinden “Mahallemize Hizmet İçin Geliyoruz” sloganıyla desteklerini bekliyor, kendine güveniyor.” diye konuştu.

PROJELERİ İLE MAHALLENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Mahalle için yapacağı çalışmaları aktaran Hayrullah İşgören; “Rüstempaşa Çarşısının canlanması, şehir sosyal kültürel yaşamına kazandırılması için her türlü girişim sağlanacaktır. Tarihi Bedesten çarşımızın yeniden onarım ve bakım çalışmaları yapılması için her türlü girişim sağlanacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni onarım yaptığı Sarı Köşk’ü halkımızın sosyal ve kültürel hizmetine açılması için her türlü girişimler yapılacaktır. Mahallemizde bulunan İl Kütüphanesinin (İtalyan Konağı) tekrar hizmete girmesi için her türlü girişimler yapılacaktır. Mahallemize bulunan ve yanmış olan Çalıkuşu Konağı’nı onarıp eski haline getirmek için çalışmalar yapacağız. Büyükşehir tarafından Miras Atölyesi-1 bölgesinde bulunan Cemal Nadir Sokak üzerinde onarımı yeni yapılan üç binanın mahalle ve şehir kültürüne katılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Mahallemiz hariç her mahallede yapılan amatör spor tesislerinin mahallemizde de yapılması için gereken çalışmalar yapılacaktır. Mahallemizde yetersiz olan çocuk oyun parkı ve yeşil alanların en az iki, üç katı arttırılması için her türlü girişim yapılacak ve hizmette olan oyun parkı ve aletlerinin yenilenmesi için girişimlerde bulunacağız. 9. Mahalle sakinlerimizin dinlenip sosyalleşmeleri için ilçe belediyemiz ile birlikte çalışıp bu alanların çoğaltılması kapalı olan park ve çay bahçelerinin tekrar hizmete açılması için her girişim yapılacaktır. Mahallemizde bulunan Ertuğrul Fırkateyni parkının ve Yarbay Ali anıtının tekrar gözden geçirilmesi için girişimlerde bulunulacaktır. Mahalle sakinlerimizin huzuru ve güvenliği için mahallemizde bulunan metruk binaların tekrar gözden geçirilip daha güvenli hale getirilmesi için gerekli tüm kurumlara başvuracağız.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Gülçin Kıyıcı