DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.891,42 1.317
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Eşkinatı’ın izleri siliniyor

Son Güncelleme :

10 Ocak 2020 - 17:23

Eşkinatı’ın izleri siliniyor

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir önceki Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın izlerini silmeye devam ediyor.

Daha önce Rodosto, Bizanthe gibi bazı etkinliklere koyduğu isimleri kaldıran Cüneyt Yüksel, son olarak “Mutlukent” ismini de tarihin sayfalarına gömdü.

Eşkinat’ın çay bahçelerine koyduğu “Mutlukent Esenlik Hizmetleri Kültür Ve Sanat A.Ş.” ismi, “Süleymanpaşa Belediyesi Esenlik Hizmetleri Kültür Ve Sanat A.Ş.” olarak değiştirdi.

Bununla da yetinmeyen Yüksel, “Mutlukent Kent Tarım Hobi Evi” ismine de tepki göstererek, bu ismi “Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Hayvancılık A.Ş.” ismiyle anılması yönünde meclisten karar çıkarttı. İsmin değiştirilmesi konusunda Habertrak’a açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “biz, Süleymanpaşa Belediyesi’ni marka yapmak istiyoruz. Hizmetlerimizin bu isimle anılmasını istiyoruz. Mutlukent ismi, Süleymanpaşa İlçesi’ni çağdıştırmıyor. Bu nedenle isim değişikliğine gittik. Şimdi hizmetlerimizin, Türkiye’nin her yerinde tanınır, bilinir hale geleceğini göreceğiz. Bu isimlere, bu şirketlere yenileri eklenecek. Bu konuda çok iddialı geliyoruz. Özellikle turizm yatırımlarımız, büyük çaplı olacak.” Diye konuştu.

Habertrak/Ayşe Keşkek