DOLAR 32,2839 % 0.02
EURO 35,0653 % -0.07
GRAM ALTIN 2.473,00 % 0,27
ÇEYREK A. 4.043,36 % 0,27
BITCOIN 66.197,60 -0.147
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Esnaf dostu başkanlar nerede?

Son Güncelleme :

04 Şubat 2020 - 17:43

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ’da ekonomik kriz ile boğuşan esnaf dururken vatandaşın aynı ürünleri alabileceği bir kahvaltı festivali düzenlenecek.

Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası oluruyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi izninde Tekirdağ kent meydanında kurulacak Birinci Kahvaltı Festivali’nde Tekirdağ yerel esnafında da bulunan peynir, zeytin, sucuk, serpme kahvaltı gibi kahvaltılık ürün satışları yapılacak.

Daha önce bu tür yöresel ürün pazarlarına karşı çıkılmasına rağmen esnafın durumunu düşünmeden kurulacak kahvaltı festivaline her zaman esnafın yanında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de alet oldu. Verilen izinle 5– 9 Şubat tarihleri arasında 50 adet stand kurulacak. Kahvaltı Festivalinde yerel esnaf olam şartı ile Süleymanpaşa Belediyesi’nin de olur verdiği öğrenildi.

SATILACAK ÜRÜNLER TEKİRDAĞ ESNAFINDA DA BULUNUYOR

Standlarda Hükümet Caddesi başta olmak üzere tüm esnaflarda bulunan kahvaltılık ürünler satılacak.

Tekirdağ kent meydanına Büyükşehir Belediyesi Otoparkı üzerine kurulan çadırda satış yapılarak adeta Tekirdağ’da dükkanı bulunan esnaf cezalandırılacak.

BELEDİYELER İŞE ALET EDİLDİ

Trakya Kalkınma Ajansı’nın mali desteği, Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi izniyle ile Tekirdağ esnafında bulunan her şey kahvaltı festivali çadırında satışa sunulacak.

ESNAF DOSTU BAŞKANLAR NEREDE?

Öte yandan daha önce alışveriş merkezi ve sahilde kurulan yöresel ürün pazarlarına karşı çıkarak kapattıran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in kahvaltı festivali adı altında Tekirdağ esnafının işlerinin baltalanmasına müdahale etmesi bekleniyor.

Habertrak/Serhat Yeşilipek