DOLAR 32,4015 % -0.12
EURO 34,7913 % 0.12
GRAM ALTIN 2.436,99 % -0,07
ÇEYREK A. 3.984,48 % -0,07
BITCOIN 62.300,30 -2.491
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Esnafa birlik mesajı verdi

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2021 - 15:37

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi öncesi yaptığı konuşmasıyla gönülleri kazandı. Başkan Yüksel, birleştirici konuşmasının ardından başkan adayları Ali Rıza Eti, Sami Kayın ve Ayşe Kalaycı’yı sahneye davet ederek kol kola poz verdi. Başkan Yüksel’in bu hareketi esnaflardan alkış aldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi öncesi açılış konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yüksel; Seçimlerimiz sevgi ve saygı içerisinde yürümesini temenni ediyorum. Birbirimizin yüzüne bakabilecek kadar eleştiri yapalım. Hepimiz aynı ilçede yaşıyoruz. Birbirimizle selamımız sabahımız var. Biz hepimiz abi, kardeşiz. Yarın birbirimizin yüzümüze bakabilmemiz gerekiyor. Dolayısıyla bu şekilde bir seçim olursa benim abilerime, ablalarıma, esnaf kardeşlerimize yakışan bir seçim olur. Ben bu seçimin şehirimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her şey esnaf kardeşlerimiz için. “dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuşmasının ardından Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayları Ali Rıza Eti, Sami Kayın ve Ayşe Kalaycı’yı sahneye davet ederek kol kola poz verdi. Habertrak/Serhat Yeşilipek