DOLAR 32,3736 % -0.21
EURO 34,7965 % 0.1
GRAM ALTIN 2.438,97 % 0,01
ÇEYREK A. 3.987,71 % 0,01
BITCOIN 62.959,99 -1.24
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

‘Fırtına ortalığı kasıp kavuruyor’

Son Güncelleme :

11 Aralık 2018 - 14:28

CHP Tekirdağ İl yönetimin yeni binası için dayanışma yemeği düzenlendi. Tüm parti yönetimi ve belediye başkanları dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Karaevli İş merkezinde düzenlenen dayanışma yemeği CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İL Başkanlığı yönetimi ve 12 İlçe Belediye Başkanı Katıldı.

 “Tekirdağ ilimizi yeni bir binaya kavuşturuyoruz”

Düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Partimizi, Tekirdağ ilimizi yeni bir binaya kavuşturuyoruz. Bu çerçevede genel merkezimiz bu binanın alımı ile ilgili önemli bir katkıda bulundu yine burada arkadaşlarımız bu imkanla alınabilecek konutu tespit ettiler. Cumhuriyet Halk Partisi’nin faaliyetlerini il faaliyetlerini daha etkili şekilde sürdürme imkânına kavuşacağız. Bundan önceki yerel seçimlerde Tekirdağ’da 12-0 yapan ve yine Recep Tayyip Erdoğan’ın içimde uktedir. En büyük üzüntümdür. Tekirdağ’da sıfır çektik dedirten örgütümüzün bu sefer oyları daha da arttırarak,  bu yeni binasında çok daha büyük başarılara imza atmasını diliyorum. Ekonomik olarak tüm vatandaşlarımız kendilerini yalnız hissetmeye başladılar. Fırtına ortalığı kasıp kavuruyor. Dün 50 lira ile pazarda pazar arabası dolarken bugün 100 lira ile pazarda pazar arabası dolmuyor. Emeklilerimiz marketlerde alışveriş yaptıktan sonra kasaya gittiklerinde faturayı gördüklerinde bazı malları iade etmek zorunda kalıyor. Çok açık söyleyeyim bu ülkenin samimi, dini bütün sevabı günahı bilen vatandaşlarla bu ülkenin yolları ayrılmış vaziyettedir. Her yerde dinden imandan bahsederler ama dinleri imanları para olan bir kesim ortaya çıkmıştır ve bunlar da işbirliği içerisindedirler” dedi.

 “Kırmızı çizgilerimiz bellidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya ziyaretinde Türk Alman Parlamenter grubunda bulunan parlamenterlerle görüşmesine ilişkinde açıklama yaparak, “Geçenlerde yapmış olduğumuz Almanya seyahati ile ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel başkanı sürekli eleştirilerde bulunuyor. Şununla görüştüler, bununla görüştüler. Arkadaşlar o seyahatte ben de vardım. Bizim görüştüğümüz Alman parlamentosunda Alman-Türk Parlamenterler grubudur. Bu grup içinde her partiden Almanya’nın sadece seçilmiş milletvekilleri vardır. Değerli dostlarım bizim abdestimizden şüphemiz yoktur. Biraz önce söyledim bu parti Mustafa Kemal’in kurmuş olduğu savaş meydanlarında emperyalizme kafa tutan ve bugüne kadar bu ülkeyi bölmek isteyen her türlü Emperyalist politikalara karşı duran emperyalistlerin her türlü girişimine karşı duran bir partidir. Biz onların söylediklerini dinleriz karşımızdakilerin bunların içerisinde yanlışlar varsa eleştirileri yaparız. Ama biz bunlarla bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir. Biz hiçbir ayrılıkçı ile dini etnik cinsel herhangi bir ayrım yapan hiç kimseyle aynı çizgide olmadık olmayacağız. Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu kuruluşun ve kurtuluşun partisidir” dedi.

  “12/0 yaparak sosyal demokrat belediyeciliği devam ettireceğiz”

CHP Tekirdağ İl Yönetiminin yeni binası için bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Programda bir konuşma yapan 2014-2019 Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanımız olarak ve 2019 2024 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayınız olarak sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 4 Belediye başkanı adayımız açıklandı onları kutluyorum ve aynı bıraktıkları yerden daha da ileriye götürerek hizmet edecekleri inancı içerisindeyim. Diğer 7  belediye başkan adayımız da belirlenecek ondan sonra 12 arkadaşımız olarak ben de Kadir abilere olarak hep beraber seçimlere gideceğiz ve hiç şüphem yok en ufacık bir endişem yok. İnanıyorum ki tekrar 12/0 yaparak sosyal demokrat belediyeciliği devam ettireceğiz. Değerli arkadaşlar 2014-2019 yerel yönetim sürecinin yani Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olmasıyla beraber başlayan sürecin 12 belediyenin de sosyal demokrat temellerinin oturması umut oluşturmuştur. Kesinlikle hiçbir endişemiz yoktur ve sağlam temellere oturmuştur. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Habertrak/Özlem İnan