DOLAR 32,2233 % 0.14
EURO 35,2234 % 0.28
GRAM ALTIN 2.472,34 % 0,18
ÇEYREK A. 4.042,28 % 0,18
BITCOIN 65.882,00 6.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Geri Dönüşüm İyi Gelecek” çocuklar için sahnelendi

Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 13:00

Keşan Belediyesi ve ÇEVKO (Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı) iş birliği ile Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazar Yeri Kompleksi Tiyatro Salonu’nda “Geri Dönüşüm İyi Gelecek” adlı müzikli tiyatro oyunu ile okul öğrencileri için sahnelendi.

350 öğrencinin izlediği oyunda, ÇEVKO tiyatro grubu oyuncuları (Emir Ünver, Cengiz Eşiyok, Deniz Çeküç, Merve Koçer, Emsal Yeşilbingöl , Mustafa Yalvaçlı, Özgür Ozan, Elif Küçükkoyuncu) rol aldı. Fulya Şirin’in yazıp yönettiği oyun ile gelecek kuşaklara daha temiz, daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevre bırakabilmek adına öğrencilerin bilinçlendirilmesi amaçlandı.

Atık ambalaj dönüşümü hakkında oynanan tiyatro oyunu ile öğrenciler hem eğlendi hem de çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendi. Çocuklara hangi çöplerin geri dönüşümü olacağının anlatıldığı oyunda çevre temizliği konusunda da duyarlı olunması gerektiği mesajı verildi.

Oyun sonrasında sahneye gelerek oyuncuları başarılı performansları nedeniyle tebrik eden ve çiçek takdim eden Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Arzu Akbunar, öğrencilere de ambalaj atıklarının nasıl geri dönüşüme kazandırılabileceği konusunda bilgiler verdi.

Öğrenciler de oyun nedeniyle Keşan Belediyesi’ne teşekkür etti. Habertrak/Timuçin Çınar