DOLAR 32,5322 % 0.27
EURO 34,9321 % 0.16
GRAM ALTIN 2.445,07 % 0,26
ÇEYREK A. 3.997,68 % 0,26
BITCOIN 63.669,26 0.747
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hedefine ulaşan destek

Son Güncelleme :

08 Nisan 2019 - 15:20

16 Mayıs 2017’de dönemin Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın “İlimizin güzide okuluna Şehidimiz Mehmet Şengül’ün adını vermekten gurur duyuyoruz” diyerek ismini verdiği ve tabelasını astığı Tekirdağ’ın güzide okullarından Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nda, okulun ismine yakışır anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

“Tekirdağspor Yaşayacak” kampanyası kapsamında Süleymanpaşa’da ki resmi ve özel bütün eğitim kurumlarının gönüllülük usulü kapsamında gerçekleştirdikleri desteğe Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’ndan tam destek geldi.

Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu müdürü Filiz Bayram, beden eğitimi öğretmeni olarak eğitim camiasında örnek ve başarılı sporcuların yetişmesine öncelik etmiş olup bu başarılara yönetici olarak devam ediyor. Bayram, başarının sırrının ise ekip çalışmasından birlik ve beraberliğin sonucu olumlu yönde etkilediğini kaydetti. Hedefe varmak isteyen sporcuların ise çok çalışmaları gerektiğini belirterek “Kendine, yaptığın spora ve rakibine saygılı olursan başarılı olursun” dedi. İlkeleri ve hedefleri ile başarılı olan Filiz Bayram, okul müdürü görevini de aynı duygular ile başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Serkan Aşan, Tekirdağspor’un yetiştirdiği milli futbolculardan biri olarak Türk futboluna uzun yıllar boyunca emek vermesinin ardından şimdi de Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nda bir diğer beden eğitimi öğretmeni Abdullah Teker ile birlikte başarılı ve sportif öğrencilerin spor yaşamlarına katkı sağlamaya destek veriyorlar. Öğrencileri başarılı birer birey olarak sporcu ruhu ile hayata hazırlamaya büyük önem veren Aşan ve Teker, çabalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Tekirdağspor yaşayacak kampanyasına destek veren Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’na desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştiren Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, okul müdürü Filiz Bayram’a teşekkür etti. Biler, ayrıca Tekirdağspor’un eski futbolcularından milli futbolcu Serkan Aşan’ın okuldaki spor kültürünün ve gelişiminin içinde yer alarak sporcu gençler yetiştirmesinden duyduğu mutluluğu sözlerine ekledi. Başkan Biler, Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nun kampanyaya verdiği destek ile hedefe ulaştıklarını ifade ederek, okul müdürü ve öğrenci temsilcilerine çiçek ve Tekirdağspor flama ve bayrağı takdim etti.

Habertrak/Özlem İnan