DOLAR 32,5494 % 0.24
EURO 35,2052 % 0.65
GRAM ALTIN 2.439,53 % 0,04
ÇEYREK A. 3.988,63 % 0,04
BITCOIN 62.548,78 -2.133
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hedefleri üç puan

Son Güncelleme :

12 Aralık 2019 - 16:44

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

3. Lig Kadınlar Ligi’nde Tekirdağ’ı temsil eden Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü, bu haftaki maça tüm zorluklara rağmen üç puan almak için çıkacak.

Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda Pazar Günü saat 17.00’da Trakya’nın diğer temsilcisi Kırklar Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü önünde maça çıkacak olan Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü’nün, belini sakat ve cezalı futbolcular büküyor.

“ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ”

Takımın teknik sorumlusu Bekir Ali Eren, Habertrak’a yaptığı açıklamada: Geçen hafta Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda karşılaştıkları Bağcılar Evrenspor’a 3-0’lık sonuçla, şanssız bir şekilde yenildiklerini belirterek “bu hafta ligin zayıf ekiplerinden ve ligin son sırasında sıfır puanla bulunan Kırklar Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü önünde ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maçla üst sıralara tırmanmak istiyoruz.” Dedi.

“YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK NİYETİNDEYİZ”

Bibo hastası olan Nisanur ile Çiğdem’in rahatsızlıklarının sürdüğünü, cezalı olan Hatice’nin de bu hafta oynayamayacağını belirterek şöyle konuştu: “Kulübümüz ciddi boyutta maddi sorunlarla boğuşuyor. Buna rağmen mücadelemizi sürdürmeye çalışıyoruz. Sakat ve cezalı futbolcularımız takımın sonuçlarına olumsuz yönde etki etse de yükselişimizi sürdürmek niyetindeyiz. Bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Taraftarlarımızı statta görmek istiyoruz.” Diye konuştu.

Öte yandan ligte oynadığı beş maçta üç puan toplayan Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü, deplasmanda oynadığı Alibeyköy maçında 2-1, Kemer Futbol Kulübü maçında 6-0 ve geçen hafta oynadığı Bağcılar Evrenspor maçında 3-0’lık sonuçlarla, kendi sahasında da Sarıyer Belediyespor’a 3-2 yenilirken, Bakırköy Gençlikspor’u da 1-0’lık sonuçla yenmişti.

Habertrak/Özlem İnan