DOLAR 32,5494 % 0.24
EURO 35,2052 % 0.65
GRAM ALTIN 2.439,53 % 0,04
ÇEYREK A. 3.988,63 % 0,04
BITCOIN 62.548,78 -2.133
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Her maçı kazanarak ilerleyeceğiz”

Son Güncelleme :

07 Şubat 2020 - 15:14

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Önlerindeki iki maçı kazanarak Edirnespor’la grubun final maçını oynamayı hedeflediklerini kaydeden Tekirdağspor Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, “Bundan sonra yenerek ilerleyeceğiz. Deplasmana gidip yenip geleceğiz. Gelenleri de yenip göndereceğiz. Bu kadar basit.” Diye konuştu.

“VİZESPOR MAÇINDA FARKLI BİR SKORA GİDEBİLİRDİK”

“Vizespor maçında takımda 4 futbolcumuz ilk defa forma giyiyordu. Vizespor maçında farklı bir skora gidebilirdik. Ama ‘daha fazla gol atalım’ düşüncesiyle, bunu başaramadık.” İfadelerini kaydeden Eski, “Alibeyköyspor’u da yenip geleceğiz. Artık hiçbir şeye tahammülümüz yok. Her maçı kazanıp gidip dönmek zorundayız. Rakibimize vurup geçmek zorundayız. Alibeyköyspor’u, Doğantepespor’u da yeneriz. Edirnespor’la da bu grubun finalini oynarız. Benim inancım böyle; Edirnespor’a kadar önümüzdeki iki maçı kazanıp, Edirne’de yüzde 55 finali oynarız.” Şeklinde konuştu.

“BUNDAN SONRA YENEREK İLERLEYECEĞİZ”

Eski, takımda önemli bir sıkıntı ve sakatlık olmadığına da değinerek, “Sezon maçı cezalı Bektaş. Ferhat’ın da arka adelesinde biraz çekme var. Emirhan’ın ise oynayıp oynamayacağına maç saatine kadar son durumuna bakarak karar vereceğiz. MR çekildi pek önemli bir şey çıkmadı. Ona göre karar vereceğiz. Bundan sonra yenerek ilerleyeceğiz. Gideceksin yeneceksin, gelecekler yeneceksin yollayacaksın. Şöyle diyebiliriz; deplasmana gidip yenip geleceğiz. Deplasmana gelenleri de yenip göndereceğiz. Bu kadar basit.” Değerlendirmesinde bulundu.

“90 DAKİKA SUSMAKSIZIN BİZİ DESTEKLEDİLER”

Herhangi bir maddi sıkıntı olmadıklarını da kaydeden Eski, “Oyuncular da profesyonel olarak para kazanmak için futbol oynuyorlar ama onlar da artık bir yönetici ve taraftar bu işin içine girmiş durumdalar. Parayı ikinci plana armış durumdalar. Onlara gösterilen ilginin ve yapılan çabaların farkındalar. Herkesten fazla da onlar çaba gösteriyor. Taraftarın bu haftaki desteği de bizi çok mutlu etti. Küfürsüz ve olması gerektiği gibi bir taraftar vardı. 90 dakika susmaksızın desteklerini sürdürdüler. Özellikle onların desteği bizim için çok değerli.” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan