DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.745,90 0.762
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Her yer sarı siyah olacak”

Son Güncelleme :

30 Mayıs 2019 - 16:12

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

Tekirdağspor Kulübü yeni Başkanı Mülahim Kuru ve Yönetim Kurulu’nun ilk basın toplantısı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirildi.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mühahim Kuru, Tekirdağspor’a gönül veren herkesin, Tekirdağspor’un gönüllü ve fahri yöneticisi olabileceğini belirterek, “Tekirdağspor gibi önemli bir camianın yönetim kurulu, sadece listedeki isimleri yer alan, arkadaşlarımızdan oluşmamaktadır. Sarı siyah renklere gönül veren, Tekirdağ ve Tekirdağ dışında yaşayan, yediden yetmişe, herkes Tekirdağspor’un gönüllü ve fahri yöneticisidir” dedi.

“TEKİRDAĞSPOR GENÇLERE UFUK AÇAN HAMLELER YAPACAK”

Başkan Mülahim Kuru, Tekirdağspor’un sadece futbolla anılmanın ötesinde farklı branşlarda da gençlere imkân sağlayan hamleler yapacağını vurgulayarak, “Tekirdağspor camia olarak kilitlendiğinde neleri başardığını önceki dönemlerde ispatlamıştır. Biz yöneticilerin öncelikli görevimiz, bu dönemle birlikte Tekirdağspor’un kurumsallığını kalıcı hale getirerek, gelecekteki başarıların temellerini atmaktır. Başta tesisleşme ve altyapıya vereceğimiz birinci öncelik kaçınılmazdır. Tekirdağspor’umuz artık sadece futbolla anılmanın ötesinde yüzme, tenis, basketbol, hentbol, voleybol, yelken, dağcılık gibi değişik branşlarda da gençlerimize imkân sağlayan, ufuk açan, hamleleri yapacaktır. Biliyoruz ki, futbol dünyada endüstri halini almış çok önemli kitlesel ilgi alanının en başında yer alıyor” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUK BEKLENTİLERİNİN FARKINDAYIZ”

Başkan Kuru, vaatler yerine uzun vadeli planlamalarla, sağlıklı ve kalıcı başarılar sağlamak üzere çalışmalarına başladıklarına değinerek, “Biz de Dünya ve Avrupa şehri olma yolunda önemli atılımları gerçekleştirmekte olan Tekirdağ’ın bu kapsamda ve kendi ölçütleri arasında yer almak zorunda olduğunun bilincindeyiz. Camiamızın saha başarıları ve şampiyonluk beklentilerinin farkındayız, bizler Yönetim Kurulu olarak onlardan farklı duygularda değiliz. Ancak, şampiyonluğu getirecek ve kalıcı kılacak ve de devamlılığını sağlayacak kurumsal ve sportif altyapıyı tesis etmenin kaçınılmaz olduğu bilincindeyiz. Saha başarıları bu iki temel sağlam bir şekilde atıldığında otomatikman gelecektir. Bu yıl, şehrimize ve camiamıza yakışan Tekirdağspor’u izlettirmek ve tabi ki önceliğimizdir. Vaatler yerine ilkeli prensiplerle donattığımız yakın orta ve uzun vadeli planlamalarımızla, sağlıklı ve kalıcı başarıları sağlamak üzere çalışmalarımıza başladık” şeklinde konuştu.

“BİZİM TEKİRDAĞSPORUMUZ AKLA GELMELİ”

Tekirdağ deyince tüm Türkiye’de bizim Tekirdağsporumuz akla gelmeli ve gelecek diyerek altını çizen Kuru, “Tekirdağspor yönetimi siz değerli basın mensupları, esnaflarımız, iş adamlarımız, siyasetçilerimiz ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren, Tekirdağspor’un doğal ve gönüllü alt yapısı konumundaki amatör spor kulüplerimizle birlikte can cana, omuz omuza yola çıktığımızın güvenini boşa çıkarmayacak atılımları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Yani, artık Tekirdağ deyince tüm Türkiye’de ‘bizim Tekirdağsporumuz’ akla gelmeli ve gelecektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

“KENDİ İÇİNDE BİR MARKA OLSUN TEKİRDAĞSPOR”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi olarak, ne geliyorsa yapacaklarını ifade ederek, “Bütün amatör dallarda ve branşlarda futbolcu, voleybolcu, okçu aklınıza ne geliyorsa yetiştiği bir kulüp olsun Tekirdağ. Kendi içinde bir marka olsun Tekirdağspor. Biz bu yönde Süleymanpaşa Belediyesi olarak, elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah inşaat faaliyetlerine başlayabileceğimiz binası ve bakanlıklardan izni alır almazda tesisleşmeye gidelim istiyoruz. Bizim ata sporlarımızın da yaşatılabileceği güreş, atçılık, binicilik, okçuluk aklınıza ne geliyorsa hepsinin derlenip, toplandığı bir marka kulüp olsun istiyoruz. Daha önce de Tekirdağspor Yönetim Kurulunda görev aldım. Az çok bazı şeylerin farkındayım” diye ifade etti.

“TEKİRDAĞSPOR’A TOPLANAN PARALAR ÇOK ŞEFFAF OLACAK”

Başkan Yüksel, Tekirdağspor’a toplanan paralar çok şeffaf olacağını belirterek, “Tekirdağspor’u seven, Süleymanpaşa’da yaşayan bütün hemşerilerimden özellikle istirham ediyorum. Festival alanında Tekirdağspor’a stant hazırlıyoruz. Orada forma şapka gibi satışları olacak. Başta ben olmak üzere en azından bir gün boyunca stantta kalmaya çalışacağım. Satışlar noktasında bende tezgahın arkasına geçip, satış yapmak istiyorum. Yani Tekirdağspor hepimizin. Tekirdağspor’a toplanan paralar çok şeffaf olacak. Aylık gelir gider tablosu internetten nasıl doğrudan yayınlayacağız dedik. Yayınlıyoruz. Çünkü kimsenin ticari beklentisi yok. Tekirdağspor’da hemşerileri standa bekliyor olacağım. Her şey sarı siyah olsun. Kadir Başkanımın bu konuyla ilgili sesimizi de duymasını istiyorum. Sarı siyah Tekirdağspor’un onunla ilgili olan yerlerdeki kaldırımları ben sarı siyah boyayacağım. Göreceksiniz sizde. Kadir Abi her gittiği yerde sarı siyah görsün diye belki acır da elini vicdanına koyar da tamam der bende Tekirdağspor’a sahip çıkayım der” ifadesinde bulundu.

“TRANSFER POLİTİKASINI İZLEYECEĞİZ”

Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Mevcut futbolcular içerisinden yine teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gerçekleştirileceğini aktararak, “Transfere başlamadan önce farklı bir transfer boyutu teknik heyetle beraber bir araya gelindiğinde teknik heyetin sunacağı ve yönetim kuruluna transfer komitesinin belirleyeceği isimler üzerinden burada transfer politikası izlenecek. Mevcut futbolcular içerisinden yine teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ve yönetim kurulu başkanı maddi öncülüğü üzerinden futbol şubesi olarak transferleri elimizden geldiği derecesinde Tekirdağspor’un başkanın belirtmiş olduğu manifestoda ki transfer politikasını izleyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Tekirdağspor Yönetim Asil

Mülahim Kuru              Başkan

Özkan Sobacıoğlu        2.Başkan

Şahin Umur                   Genel Sekreter

Ekrem Ökten                 Genel Sayman

Tarık Eski                     Futbol Şube Sorumlusu

Ercan Pehlivan           Tesis ve Ulaşım

Vecdi Yalnızoğlu          Sporcu ve Sağlık

Salih Tekin                    Sponsorluk ve Pazarlama

Münür Kılıç                   Basınla İlişkiler

Ali Kıral                         Gıda ve İaşe

Sevilay Bozdoğan        Hukuk İşleri

Seçkin Gülten                Taraftar Sorumlusu

Fatih İşcan                     Alt yapılardan sorumlu

Tuncay Özer                  Halkla İlişkiler

Batuhan Kayın               Amatör Şubeler

Tekirdağspor Yönetim Yedek

Zekeriya Dağ, Fatih Kayı, Kamil Özer, Ercan Candan, Fatif Çelik, Zafer Soykırlı, Muhammed Güllüce, Metin Çalışkan, Egemen Güngör, Adnan Gündüzler, Nurettin Karanfil, Alpay Çetin, Uğur Işık, Mustafa Öklük, Kamil Kocaağalar.

Tekirdağspor Denetim Kurulu Asil

Ahmet İlker Subaşı

Zafer İnandılar

Zafer Ögatlar

Tekirdağspor Denetim Kurulu Yedek

Serdar Ürken

Nuri Ünal

Şerif Dırak

ASFK Delegeleri Asil

Çetin Hakan Çebi

İsmail Köşkdere

Cenk Erensoy

ASFK Delegeleri Yedek

Raşit Kubilay

Bahattin Ünal

İbrahim Bektaş