DOLAR 32,4640 % 0.07
EURO 34,8868 % 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 % -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 % -0,20
BITCOIN 62.126,01 -2.739
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

İlk toplantılarını yaptı

Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 11:10

Ak Parti Süleymanpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Sezayi Çetin başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

AK Parti Süleymanpaşa SKM ilk toplantısını ilçe binasında yaptı. Sezai Çetin’in başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar da katılarak Başkan Sezai Çetin ve SKM İcra üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda, seçim takviminin kısa oluşu nedeniyle öncelikler listesi çıkarılması ve birimler arası sağlıklı bilgi akışı için iletişim tekniklerinin senkronize kullanılması kararlaştırıldı. Başkan Sezayi Çetin, Milletvekilliği adaylığı takvimine bağlı olarak temayül ve adaylık süreçleriyle eş zamanlı olarak mahalle ve sandık ölçekli bilgilere göre çalışmalarının sürdürülmesi talimatını verdi.

Sezai Çetin toplantı vesilesiyle yaptığı açıklamada, ” 24 Haziran seçiminin önemini, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Türkiye sevdasını, partili partisiz ayrımı yapmadan bütün seçmenlerimize, gençlerimize anlatacağız. Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından temayül yoklamaları yapacağız. Yoklamalardaki eğilimlere göre Genel Merkezimizin belirlediği adaylarımızla planladığımız takvime göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

SKM Başkanı Sezai Çetin, Süleymanpaşa’da AK Parti’nin oy çıtasını en uç noktaya taşıma hedefinde olduklarını vurgulayarak, “Gücünü halkından alan bir partiyiz. Bizi besleyen, halkımızın bize olan teveccühüdür. Halkımızın gücüyle inşallah Tekirdağ’da birinci parti olacağız. 24 Haziran Tekirdağ’ın makus talihinin sona erdiği gün olacaktır.” diye konuştu.  Habertrak/Ferhat Akgün