DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.079,99 0.06
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İşte sporda yılın enleri

YILIN ENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcuların katılımıyla Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Tekirdağ’ın spor enleri” programı gerçekleştirildi.

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ’ın spor Enleri” programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden ülke çapında ve uluslar arası alanda madalya alan sporcular programda aileleri ve antrenörleri ile birlikte yer aldı.

Sporcular adında Sualtı Dalışta Dünya Şampiyonu olan Aden Koleji öğrencisi Hamza Varol, konuşma yaparak başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın sporcuları tebrik ettiği konuşmalarının ardından Gençlik Spor Bakanlığı tarafından gönderilen hediye çantalar  sporculara verildi. Program sonrası çekilişle çeşitli hediyeler de verildi. Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından program sona erdi. Tekirdağ’ı başarıyla temsil ederek yılın enleri arasında yer alan sporcular şöyle;

 

Habertrak/Timuçin Çınar

 

YILIN ENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ   Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcuların katılımıyla Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Tekirdağ’ın spor enleri” programı gerçekleştirildi. İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ’ın spor Enleri” programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden ülke çapında ve uluslar arası alanda madalya alan sporcular programda […]

23 Ocak 2023 - 12:37