DOLAR 32,4640 % 0.07
EURO 34,8868 % 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 % -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 % -0,20
BITCOIN 62.126,01 -2.739
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Kalecimiz bizi oyunda tuttu”

Son Güncelleme :

25 Eylül 2020 - 15:33

Tekirdağspor’un kalecisi Süleyman Aktaş’ın bu hafta, “Haftanın 11’i”ne seçildiğini ve ilk maçta müthiş bir performans gösterdiğini kaydeden Tekirdağspor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, “Kalecimiz Süleyman, bu hafta, haftanın kalecisi oldu ve bence bunu da hak etti. Oyunun başında müthiş bir şutu çıkardı. Çok kritik pozisyonları kurtardı. Bizi de oyunda tuttu.” İfadelerini kaydetti.

Tekirdağspor’un gerçekleştirdiği transferler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Saygılı, “Transferler için bir liste oluşturmaya çalışmıştık. Onun üstünden gitmeye çalıştık. Bütçemiz yettiğince o bütçeye sadık kalmaya çalıştık. Olamadığı bölümlerde de başka oyunculara yöneldik. Takıma baktığımız zaman 3-4 tane 3. Ligten gelen oyuncumuz var. Alt ligten ve BAL Ligi’nden gelen yetenekli ve genç oyuncularımız var. Yaşı büyük ve daha önce üst liglerde oynamış tecrübeli oyuncularımız var. Bütçe çerçevesinde karma oyuncularımız var. Belli bir fiziki güce geldiğimiz zaman bunu sahada da göstereceğimizi düşünüyorum. Biz kampa kafamızdaki kadroyu oluşturarak gittik. Zaman içerisinde bazı değişiklikler yaparız diye düşündük. Ama geldiğimiz süreçte çok fazla değişikliğe ihtiyaç olmadığı bir durum söz konusu oldu.” Diye konuştu.

“ÇOK KRİTİK POZİSYONLARI KURTARDI”

Saygılı, sözlerini şöyle noktaladı: “Süleyman kardeşimiz bu hafta, haftanın kalecisi oldu ve bence bunu da hak etti. Maçtan sonra kendisine de teşekkür ettik. Takımı oyunda tuttu. Oyunun başında müthiş bir şutu çıkardı. Çok kritik pozisyonları kurtardı. Kaleci için de maçın başlangıcı biraz zordur. Tam ısınamadığı zamandır. Çıkardı ve bizi oyunda tuttu.”

Habertrak/Timuçin Çınar