DOLAR 32,5095 % 0.15
EURO 34,9205 % 0.09
GRAM ALTIN 2.437,63 % 0,10
ÇEYREK A. 3.985,52 % 0,10
BITCOIN 62.984,44 -1.026
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“Kamu malını siyasi işlere alet ettiler”

Son Güncelleme :

13 Kasım 2020 - 16:30

Belediye aracını kongre hazırlıklarına katılmak için kulandılar

AK Parti Tekirdağ İl Kongresi için Namık Kemal Stadyumu’nda Perşembe gecesi yapılan hazırlıklarda Kapaklı Belediyesi aracı kullanıldı. AK Parti mensuplarının Belediye aracıyla Kapaklı’dan Tekirdağ’a gelerek Namık Kemal Stadyumu’nda bayrak ve flama süslemelerine yardım ettiği öğrenildi.

Kapaklı Belediyesi aracının Namık Kemal Stadyumu’nda bulunması tepki çekerken vatandaşlar; AK Partili Belediye “Kongre için araçlarını seferber etti” dedirtti.

CHP İLÇE BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz; “Vatandaşın vergileri ile alınan Kapaklı Belediyesi Hizmet aracı vatandaşa hizmet için alındı. Cenaze, hastane, sportif turnuva ulaşımlarında araç vermekte naz eden hatta vermeyen Kapaklı Belediyesi AK Parti Tekirdağ İl kongresi hazırlıkları için araç göndermeyi ihmal etmemiş. Aracın kendisi, bakımı, yakıtı, o aracı kullanan şoförün maaşı sigortasını yemeğini vatandaştan alınan vergilerle ödeyen Kapaklı Belediyesi AK Parti kongresi için araç göndermiştir. Kamu malı olan bu araç vatandaşa mı hizmet ediyor? yoksa AK Parti kongresine mi! Bu araç ile beraber memur da göndermiş olabilir mi? AK Partili Kapaklı Belediye Meclis üyesi Kapaklı belediyesine ait hizmet aracıyla Tekirdağ merkez Süleymanpaşa’ya gelip Namık Kemal Stadı’nda üyelerle birlikte AK Parti bayrakları asıyorlar, hazırlık yapıyorlar. Araç gönderen memurda gönderir? Meclis üyesi de gönderir gönderir mi gönderir? Belediye işi gönül işi diyenler hangi gönüle hizmet etiğini görüyoruz. Kamu malını hiç kimse kendi özel işi için siyasi bir oluşum için kullanamaz kullandıramaz. “diyerek tepki gösterdi.

Habertrak/Serhat Yeşilipek