DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.745,90 0.762
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Karakuş sağlığına kavuştu

Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 12:00

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırklareli İl Temsilcisi Gazeteci Metin Karakuş,çifte anjiyo ile damarlarını açtırdı.Karakuş hastane çıkışında Habertrak’a yaptığı açıklamada;” Kalp sorunları olan kardeşlerimize,şifa bulmaları için Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ni tavsiye ediyorum.”dedi

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırklareli İl Temsilcisi Gazeteci Metin Karakuş, “Koroner Arter” şikâyeti ile Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği’nde tedavi altına alındı.

Karakuş,burada görevli Uzman Dr. Barış Aygüç tarafından bir gün ara ile iki anjiyo birden oldu.

İlk Anjiyoda;gazeteci Karakuş’un, sağ femoral arter’den giriş yapılarak başarılı bir şekilde iki adet ilaç kaplı stent implantasyonu ile tıkalı olan damarının açıldığı belirtildi.

Dr. Aygüç, bu işlem esnasında daha önceden stent takılı olan bir damarın daha tıkalı olduğu bilgisine de ulaşarak Karakuş’u bir gün dinlendirdikten diğer tıkalı olan damara da müdahale ederek, bir adet ilaç kaplı stent implantasyonu ile başarılı bir şekilde iki adet ilaç kaplı stent implantasyonu ile tıkalı olan damarı da açtı.

Kendisiyle konuştuğumuz Karakuş,ile taburcu olduğunu ve yolda telefonla konuştuğunu ifade ederek,Hastaneden 1 sağlıklı bir şekilde ayrılıyorum .”dedi.

Gazeteci Karakuş, Kalp sorunları olan kardeşlerimizi,şifa bulmaları için Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ni tavsiye ettiğini de ifade ederek”. Kaldığım süre içinde tüm hastalarına aynı değerle yaklaştığını gözlemlediğim, Kardiyoloji Polikliniği’nde görevli Uzman Dr. Barış Aygüç, ‘Trakya için büyük bir şans.’ diyorum. İyi ki böyle çok donanımlı, çok değerli doktorlarımız var” değerlendirmesinde bulundu.Habertrak/Ayşe Keşkek