DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.747,71 0.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Kaymakamdan Galatasaray esprisi

Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 11:09

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından İnönü Orta Okulu bahçesinde yapılan halı sahanın açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’nın Galatasaray esprisi damga vurdu.

Açılış konuşmasında; “sporun kaybedeni olmaz” diyen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a esprili bir dille göndermede bulunan Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya; “İl Milli Eğitim Müdürümüz ‘sporda kaybeden yoktur’ dedi. Ama geçen gün oğluma maç ne oldu? Dediğimde ‘3-0 yenildik’ dedi. Orada bir yanlışlık mı var? Ben mi yanlış anladım acaba.” diyerek espri yaptı. Kaymakam Harun Kaya’nın Hatayspor’un Galatasaray’ı 3-0 yenmesine göndermede bulunduğu espri açılışa katılanları güldürdü.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Yavuz Mahallesi’nde İnönü Orta Okulu bahçesinde yapılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul müdürü Serdar Can ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

“SPOR YAPAN KAZANIR”

Açılış konuşmasında spora verdikleri öneme değinen İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan; “Okulumuza güzel bir tesis kazandırılmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizi akademik olarak başarılı yetiştirmenin yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı çalışmalar yapmalarını önemsiyoruz. Okul sporları bağlamında yapılan faaliyetlerde bir sloganımız var. Sporda kaybeden yoktur. Spor yapan kazanır diyoruz. Bu çerçevede tüm öğrencilerimizin sporla, sanatla, kültürel faaliyetlerle bir meşgalesinin olmasını çok önemsiyoruz. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim.” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in açılış konuşmasının ardından söz alan Süleymanpaşaşa Kaymakamı Harun Kaya, sözlerine espriyle başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın konuşmasına esprili bir göndermede bulunan Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya; “Ben konuşmama bir espri ile başlamak istiyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüz ‘sporda kaybeden yoktur’ dedi. Ama geçen gün oğluma ne oldu maç dediğimde ‘3-0 yenildik’ dedi. Orada bir yanlışlık mı var? Ben mi yanlış anladım acaba?” diyerek espri yaptı. İlçe Kaymakamı Kaya, toplumsal faydanın kazandığı her noktada bireysel kayıpların, oğlunun da bahsettiği yenilen gollerin pek hesabı olmayacağını gelecek nesillerin, yani toplumun, ülkenin kazanacağını söyledi.

 

   

 

“EĞİTİMİN EN BÜYÜK KAHRAMANLARI ÖĞRETMENLERİMİZ”

Kaymakam Kaya, sözlerine şöyle devam etti; “Tabi hangi takımdan olduğumuz da ortaya çıkıyor ama. Hakikatten sporun kaybedeni yok. Bunu vurgulamak için böyle bir espri yaptım. Bazı şeyler vardır ki gerçekten kaybedeni yoktur. Ülke kazanır, kaybedeni yoktur. Vatan sevgisi kazanır, kaybedeni yoktur. Milli irade kazanır, kaybedeni yoktur. Kaybeden olmaz. Çünkü onun faydası, onun kazananı toplumdur. Toplumsal bir faydadır. Toplumsal faydanın kazandığı her noktada bireysel kayıpların, oğlumun bahsettiği yenilen gollerin pek hesabı olmaz. Önemli olan o ülkenin, o vatanın kazanmasıdır. Geçmişten bugüne getirdiğiniz o ruhun kazanmasıdır. Çocuklarımızı iletişim becerileri yüksek ve birbirleri olan irtibatlarında gelecek neslin ihtiyaçlarını karşılayan bir eğitim modeliyle yetiştirmek gerekiyor Bunun için mücadele eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Eğitimin en büyük kahramanları da öğretmenlerimiz. Geleceğin mimarları hakikatten sizlersiniz. Çocuklarımızla birlikte kazanacağımız genç, yeni ufuklar hepimizin olacak. Başkanımıza, emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri halı sahada penaltı çekti. Habertrak/Serhat Yeşilipek