DOLAR 32,4196 % -0.07
EURO 34,8344 % 0.23
GRAM ALTIN 2.435,06 % -0,15
ÇEYREK A. 3.981,33 % -0,15
BITCOIN 62.276,00 -2.664
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Mahallenin tüm sorunlarına hakim

Son Güncelleme :

02 Mart 2021 - 15:39

Eğitimci- yazar Ümit Başyazgan, Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtar adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Muhtar adayı olduğu mahallede 20 yıldır yaşadığını ve mahallenin sorunlarına hakim olduğunu dile getiren Ümit Başyazgan, eğitim yöneticiliği tecrübesiyle mahallenin sorunlarını çözmek için aday olduğunu dile getirdi. 

Mahallenin sorunlarına hakim olduğunu ifade eden Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı Ümit Başyazgan;  “Emekli öğretmen olarak öğretmenliğimin 28 yılı yöneticilik yapmakla geçti. Yöneticilikteki tecrübemi mahalleme yansıtmak, mahalle halkına yardımcı olabilmek adına aday oldum. Güzel bir seçim süreci geçirmeyi hedefliyoruz, diğer aday arkadaşlarla birlikte. 3 bin 500 seçmene sahip bir mahallede yaşıyoruz. İyimser bir tahminle 5 bin 500 civarı yaşayanı olan bir mahalle. Mahallemizin birçok sorunu var. Mahallemizde 20 yıldır yaşamam nedeniyle sorunlarımızın bilincindeyim. En önemli sorunumuz; mahallemizde sağlık ocağı olmayışıdır. Seçilmem halinde ilk önceliğim sağlık ocağı yapılması konusunda gerekli müracaatları ve çalışmaları yapacağım. Çocuk parkı eksikliğimiz için de belediyemizle işbirliği halinde yerler bularak yada site bahçelerine yaparak bu ihtiyacı gidermeye çalışacağız. Emekli bir öğretmen olarak mahallemde hiçbir devlet okulunun olmayışı da bir sorundur. Bu konularda gerekli adımları atmak amacıyla, tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum.” diye konuştu.

Ümit Başyazgan’ın aza listesi şu isimlerden oluşuyor; İsmail Abiz Emekli bankacı, Halide Savaş Emekli Kimya Mühendisi, Salih Keresteci Muhasebeci, Mustafa Çağrı Eren Tarım Turizmi eğitmeni, Nurcan Büke Emekli Öğretmen, Mehmet Aybuğa Restoran Sahibi, Şahin Sezer Gülle Esnaf, Rıza Özahioğlu Emekli Bankacı. Muhtarlık seçimi 7 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Habertrak/Timuçin Çınar