DOLAR 32,2750 % -0.04
EURO 35,1008 % -0.07
GRAM ALTIN 2.467,34 % 0,05
ÇEYREK A. 4.034,10 % 0,05
BITCOIN 65.330,01 -0.897
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Marmaraereğlisi’nde Volkan Konak rüzgarı

Son Güncelleme :

04 Eylül 2018 - 10:42

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin kuruluşunun 60. yılına özel düzenlenen Marmaraereğlisi Balık Festivali Volkan Konak konseriyle coşkuyla tamamlandı.

BALIK FESTİVALİ’NİN SON GÜNÜNDE VOLKAN KONAK COŞKUSU

Kuzeyinoğlu Volkan Konak, Marmaraereğlisi Balık Festivali’nin son gününde sahne alarak yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

KONSER ÖNCESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Volkan Konak konseri öncesi Marmaraereğlisi Balık Festivali kapsamında düzenlenen tavla, zıpkınla balık avcılığı, olta balıkçılığı ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye girenlere ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından takdim edildi.

“İLÇEMİZ TARİH VE TURİZM KENTİ KİMLİĞİYLE GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

Ödül töreninin ardından konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan halka seslenerek ilçede devam eden ve planlanan yatırımları aktardı. Başkan Uyan’ın konuşmasında Marmaraereğlisi Balık Festivali’nin geleneksel hale getirileceğini belirterek; “Bir hafta dolu dolu bir festival geçirdik. Denizi ve balığı ile ünlü ilçemiz en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Festivalimizde zıpkınla balık avcılığı, olta balıkçılığı, tavla, sokak basketbolu, plaj futbolu, plaj futbolu turnuvaları düzenledik. Ayrıca Meslek Edindirme kursları sergimizi açtık. Kültür sanattan spora ve deniz sporlarıyla dolu dolu bir festivalin kapanışını Volkan Konak ile yapıyoruz. İlçemizin gelişmesi açısından her alanda yaptığımız yatırımlar devam edecek. Tarih ve turizm kenti olan ilçemizin bu alanlarda gelişmesi için her zaman mücadele ediyoruz. Çevreye ve insan sağlığına zararlı ilçemize getirilmesi planlanan her türlü dayatmalara karşı halkımızla birlikte dim dik ayakta durmaya devam edeceğiz. “dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın konuşmasının ardından Hakan Doğanay şovu gerçekleştirildi.

Sunucu Hakan Doğanay’ın şovunun ardından sahneye Kuzeyinoğlu Volkan Konak sahneye çıkarak yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. “Cerrahpaşa, Alnıma yazdı kader” gibi birbirinden ünlü eserlerini seslendiren Konak, izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından Volkan Konak’a çiçek ve plaket takdim edildi.

Habertrak/Ferhat Akgün