DOLAR 32,3766 % -0.33
EURO 34,7159 % -0.3
GRAM ALTIN 2.393,74 % -1,20
ÇEYREK A. 3.913,77 % -1,20
BITCOIN 57.669,51 0.575
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Milli sporculara ücretsiz ulaşım talebi

Son Güncelleme :

15 Ocak 2024 - 11:39

Milli sporculara ücretsiz ulaşım talebi

 

Tekirdağ il genelinde, milli takım sporcularının, belediyenin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanması talep edildi. Pek çok ilde milli takım oyuncularının toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalandığını belirten AK Parti grubu, aynı uygulamanın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından da hayata geçirilmesini istedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı olağan toplantısında konuyu gündeme getiren AK Parti grubu, milli takım sporcularının ulaşım hizmetlerinden ücretsiz faydalanması için önerge verdi.

AK Parti grubu tarafından verilen önergede, “İlimiz genelinde milli takım düzeyinde yarışmakta olan sporcularımız, haftanın birçok günü antrenman yapmak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarını kullanmaktadır. TEKULAŞ A.Ş.’nin ücretsiz kart kullanma hakkı olanlar arasında, milli sporcular yalnızca devlet unvanı almış ve maaş bağlanmış sporcular ile kısıtlanmıştır. Söz konusu değişiklik ile sayı olarak zaten az sayıda olan milli takım sporcularının da ücretsiz kart uygulanmasından faydalanması talep edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi önergeyi oy birliğiyle gündeme aldı. Habertrak / Serhat Yeşilipek